Libnet.ro
UNICEF

06:30

Manchester City, trei din trei. Record negativ pentru Marseille

Online Sport Online Sport,
Manchester City, trei din trei. Record negativ pentru Marseille

Cetatenii lui Pep Guardiola au obtinut a treia victorie consecutiva in Grupa C din Champions League. continuă pe Online Sport

Record negativ pentru Franta: 52.518 de noi cazuri de coronavirus in ultimele 24 de ore

Iar peste 25. 000 de oameni sunt internati in spital din cauza noului coronavirus, fiind pentru prima oara din luna mai cand numarul persoanelor internate ajunge la o astfel de cifra, potrivit Hotnews. ro.

DAN DUNGACIU: Rusia nu s-a implicat in primul tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova pentru ca nu a dorit

Federatia Rusa nu s-a implicat major in primul tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, pentru ca nu a dorit, o dovada in acest sens fiind si prezenta scazuta la vot in diaspora din Rusia, apreciaza analistul de politica externa Dan Dungaciu, potrivit Agerpres.

Coronavirus in Romania, 4noiembrie 2020. Un nou record negativ- Amdepasit 8.000 de cazuri de infectie

Coronavirus in Romania, 4noiembrie 2020. Grupul de Comunicare Strategica al Guvernului a publicat ultimul bilant al pandemiei de coronavirus in Romania. Astfel, de la inceputul pandemiei avem noi recorduri negative: 8. 651 cazuri noi de infectare, 1. 001 internati la ATI si 146 de pacienti au murit din cauza coronavirusului.

Amazon retrage reclamele pentru Black Friday din Franta, din cauza carantinei pentru noul coronavirus

Amazon a decis retragerea reclamelor pentru discounturile de Black Friday din Franta, dupa ce guvernul a afirmat ca aceasta campanie este nedreapta fata micile magazine, care au fost nevoite sa se inchida din cauza carantinei pentru noul coronavirus, transmite Reuters si News. ro.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )