Libnet.ro
UNICEF

22:15

Manchester City, virtual calificata in sferturile de finala ale Ligii Campionilor

Antena3 Antena3,
Manchester City, virtual calificata in sferturile de finala ale Ligii Campionilor

Manchester City a facut un pas mare spre sferturile de finala ale Ligii Campionilor la fotbal, marti seara, dupa ce a surclasat formatia elvetiana FC Basel cu scorul de 4-0 3-0), in deplasare, in prima mansa. continuă pe Antena3

Cupa EHF (f): SCM Craiova si HC Zalau si-au aflat adversarele din sferturile de finala ale competitiei

Marti a avut loc la Viena tragerea la sorti a partidelor din sferturile de finala ale Cupei EHF la handbal feminin. Romania are doua reprezentante in aceasta faza a competitiei: SCM Craiova se va duela cu Handball Club Lada Rusia), in timp ce HC Zalau o va intalni pe Kastamonu Belediyesi GSK Turcia). Daca se vor califica, echipele romanesti vor fi adversare in semifinale.

BASEL - MANCHESTER CITY LIVE in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM Telekom Sport - VIDEO

BASEL - MANCHESTER CITY LIVE in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM Telekom Sport - VIDEO. FC Basel primeste vizita celor de la Manchester City in optimile de finala din Liga Campionilor. Mansa tur incepe azi, la.

Liga Campionilor - optimi: Juventus - Tottenham, scor 2-2; FC Basel - Manchester City, scor 0-4

Juventus Torino a incheiat la egalitate, marti, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa Tottenham Hotspur, in prima mansa a optimilor de finala a Ligii Campionilor, in timp Manchester City a invins FC Basel in deplasare, scor 4-0.

Liga Campionilor - optimi: Juventus - Tottenham, scor 2-2; FC Basel - Manchester City, scor 0-4

Juventus Torino a incheiat la egalitate, marti, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa Tottenham Hotspur, in prima mansa a optimilor de finala a Ligii Campionilor, in timp Manchester City a invins FC Basel in deplasare, scor 4-0, potrivit news. ro. Pentru Juventus a marcat Higuain 2) si 9 - penalti), iar pentru Tottenham au punctat Kane 35) si Eriksen 72). Higuain a ratat un penalti in minutul 45.

Reincepe lupta in Champions League: Juventus vs Tottenham si Basel vs Manchester City, primele dueluri din optimi

Marti se va da startul meciurilor tur din cadrul optimilor de finala ale Champions League. Juventus, finalista de doua ori in ultimii trei ani 2015 si 2017), primeste vizita celor de la Tottenham, in timp ce Manchester City va juca pe terenul lui Basel. Daca prima confruntare se anunta una echilibrata, deznodamantul fiind greu de anticipat, lucrurile stau diferit in cazul celeilalte partide a serii. Cel putin la prima impresie, Manchester City este mare favorita cu Basel.

LIVE Champions League: Basel - Manchester City si Juventus - Tottenham

Champions League revine, marti seara, cu primele meciuri din faza optimilor de finala: Basel - Manchester City si Juventus - Tottenham.

LIVE Champions League: Manchester City o zdrobeste pe Basel. Dubla Higuain pentru Juventus

Champions League revine, marti seara, cu primele meciuri din faza optimilor de finala: Basel - Manchester City si Juventus - Tottenham.

Manchester City, cea mai scumpa echipa din istoria fotbalului - Cat costa dominatia formatiei lui Guardiola in Premier League

Manchester City nu are rivala in Premier League, fiind lider detasat, cu un avans de 16 puncte fata de Manchester United, ocupanta locului doi in clasament. Cetatenii vizeaza al cincilea titlu din istorie, iar pentru a reusi aceasta performanta Pep Guardiola are la dispozitie un lot in valoare de 878 de milioane de euro, un record, potrivit unui raport al Observatorului fotbalului CIES). Nicio alta echipa din istoria fotbalului nu a investit o suma atat de mare in transferuri precum gruparea de pe Etihad Stadium.

VIDEO Manchester City - Leicester 5-1/ Seara lui Sergio Aguero - Argentinianul a inscris de 4 ori

Dupa remiza din etapa trecuta 1-1 cu Burnley), Manchester City s-a razbunat pe Leceister. Cetatenii au castigat cu 5-1 meciul de pe Etihad Stadium, contand pentru etapa a XXVII-a a campionatului Angliei. Sergio Aguero a fost eroul gazdelor, argentinianul reusind sa inscrie patru goluri.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2281 seconds )