Libnet.ro
UNICEF

06:00

Mandatarii financiari ai partidelor au inregistrat contributii pentru campania electorala in valoare de 32 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mandatarii financiari ai partidelor au inregistrat contributii pentru campania electorala in valoare de 32 milioane lei

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) precizeaza ca mandatarii financiari ai competitorilor electorali participanti la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016 au declarat si inregistrat la AEP contributii pentru campania electorala in valoare totala de 32. 386,41 lei, potrivit unui comunicat de presa al AEP remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Partidele au inregistrat contributii de campanie de peste 32 de milioane de lei, cele mai multe fiind ale PSD, PNL si PRU

Partidele si candidatii independenti au inregistrat la AEP contributii pentru campania electorala in suma totala 32,7 milioane de lei, cel mai multi bani fiind declarati de PSD, cu 11,2 milioane de lei, urmat de PNL, cu 10,6 milioane de lei, in timp ce.

Partidele au inregistrat contributii de campanie de peste 32 de milioane de lei, cele mai multe fiind ale PSD, PNL si PRU

Partidele si candidatii independenti au inregistrat la AEP contributii pentru campania electorala in suma totala 32,7 milioane de lei, cel mai multi bani fiind declarati de PSD, cu 11,2 milioane de lei, urmat de PNL, cu 10,6 milioane de lei, in timp ce PRU, PMP si ALDE au peste 2 milioane de lei, iar USR peste un milion de lei.

Liviu Dragnea, depasit de Dacian Ciolos si Klaus Iohannis in topul aparitiilor media in campania electorala

Premierul Dacian Ciolos conduce topul aparitiilor media in campania electorala, urmat de presedintele Klaus Iohannis si de presedintele PSD Liviu Dragnea.

Preotii vor fi SPIONATI sa nu se implice in campania electorala! Daca vor fi prinsi ca incalca decizia, vor fi ASUPRU SANCTIONATI

Preotii nu au voie sa sustina niciun candidat politic si nici sa se implice in campania electorala, astfel ca in acest sens s-au luat cateva masuri. Preotii vor fi spionati, iar daca vor.

Biserica Ortodoxa se implica in campania electorala: Mitropolitul Ardealului indeamna enoriasii sa voteze doar cu PSD sau ALDE (VIDEO)

Biserica Ortodoxa se implica in campanie. Liderul PSD Hunedoara, Laurentiu Nistor a fost inregistrat in timp ce se lauda ca are sprijinul Mitropolitului Ardealului, Laurentiu Streza. Potrivit lui.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )