Libnet.ro
UNICEF

12:16

Manescu: Sunt nemultumita de bugetul ministerului, infrastructura are nevoie de investitii mari

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Manescu: Sunt nemultumita de bugetul ministerului, infrastructura are nevoie de investitii mari

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu a declarat, vineri, ca nu este multumita de bugetul ministerului pe care il conduce si ca, daca s-ar aduna bugetele tuturor ministerelor, tot nu s-ar acoperi nevoia pe care o are infrastructura din Romania,. continuă pe Wall-Street Ro

Ramona Manescu se declara nemultumita de bugetul ministerului pe care il conduce

Ramona Manescu s-a declarat, vineri, nemultumita de bugetul ministerului Transporturilor, spunand ca infrastructura dinRomania nu ar putea fi acoperita nici daca s-ar aduna bugetele tuturor ministerelor.

VIDEO. UPDATE. Manescu, nemultumita de bugetul Ministerului Transporturilor.

Ramona Manescu s-a declarat nemultumita de bugetul ministerului Transporturilor, spunand ca infrastructura din Romania nu ar putea fi acoperita nici daca s-ar aduna bugetele tuturor ministerelor. Ne aflam in momentul in care, daca am aduna bugetele tuturor ministerelor, tot nu am acoperi nevoia pe care infrastructura din Romania o are, de dezvoltare. Nu am cum sa fiu multumita, din punctul acesta de vedere, cu bugetul, a spus ministrul Transporturilor, potrivit B1TV.

Ramona Manescu, nemultumita de bugetul Ministerului Transporturilor: Infrastructura are nevoie de investitii mari

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu a declarat, vineri, ca nu este multumita de bugetul ministerului pe care il conduce si ca, daca s-ar aduna bugetele tuturor ministerelor, tot nu s-ar acoperi nevoia pe care o are infrastructura din Romania.

Ramona Manescu: Bugetul Ministerului Transporturilor este de numai 6,465 miliarde lei. E prea putin

Si bugetul Ministerului Transporturilor a trecut de comisii, vineri. Ramona Manescu a primit toate voturile membrilor comisiei pentru industrii si servicii, cu o singura abtinere. Declaratiile negative ale lui.

Ramona Manescu: Bugetul Ministerului Transporturilor este de numai 6,465 miliarde lei. E prea putin

Si bugetul Ministerului Transporturilor a trecut de comisii, vineri. Ramona Manescu a primit toate voturile membrilor comisiei pentru industrii si servicii, cu o singura abtinere. Declaratiile negative ale lui.

Bugetul Ministerului Educatiei a fost avizat de comisiile parlamentare: 3,7% din PIB pentru educatie anul viitor

Bugetul Ministerului Educatiei pentru 2014, de 22 de miliarde de lei pentru invatamant si 1,9 miliarde de lei pentru cercetare, a fost avizat favorabil de catre comisiile parlamentare, informeaza Mediafax. Bugetul a fost avizat cu 22 de voturi pentru, patru impotriva si doua abtineri, iar comisiile au adoptat si 67 de amendamente. Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a declarat ca alocarea bugetara este de 3,4% din PIB pentru Educatie si de 0,3% pentru Cercetare, in total fiind vorba de un buget la Ministerul Educatiei de 3,7% din PIB.

Bugetul Ministerului Educatiei, avizat de comisiile parlamentare cu 67 de amendamente

Bugetul Ministerului Educatiei pentru 2014, de 22 de miliarde de lei pentru invatamant si 1,9 miliarde de lei pentru cercetare, a fost avizat favorabil, vineri, cu majoritate de voturi, de catre comisiile parlamentare, care au adoptat si 67 de amendamente.

Bugetul Ministerului Culturii pe 2014, suplimentat cu bani de la Presedintie, CC si ANI

Bugetul Ministerului Culturii pe anul 2014, de 562,5 milioane de lei, a fost avizat favorabil de Comisiile de cultura din Parlament, care au adoptat si un amendament pentru suplimentarea acestei sume cu 2,85 milioane.

Romania are nevoie de analisti specializati in agricultura

Tara noastra are nevoie de analisti specializati in domeniul agriculturii, care sa furnizeze fermierilor informatiile necesare cu privire la evolutia preturilor produselor din acest sector, este de parere Robert Rekkers, directorul executiv al Agricover.

Ramona Manescu: Bugetul Ministerului Transporturilor este de aproape 6,5 miliarde lei

Bugetul consolidat al Ministerului Transporturilor pentru 2014 este de 6,465 miliarde lei, aproximativ 1,45 miliarde euro, a anuntat, vineri, ministrul de resort, Ramona Manescu, in sedinta comisiilor reunite de.

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1947 seconds )