Libnet.ro
UNICEF

11:01

Romania are nevoie de analisti specializati in agricultura

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania are nevoie de analisti specializati in agricultura

Tara noastra are nevoie de analisti specializati in domeniul agriculturii, care sa furnizeze fermierilor informatiile necesare cu privire la evolutia preturilor produselor din acest sector, este de parere Robert Rekkers, directorul executiv al Agricover. continuă pe Ziarul Bursa

Banca Mondiala: Romania are cele mai multe plati fiscale din UE. O companie pierde anual 200 de ore pentru plata lor

In Romania este de trei ori mai greu de platit taxele decat in Botswana. O releva un raport realizat de Banca Mondiala in colaborare cu o companie de consultanta. in tara noastra, pentru cele 40 de taxe pe.

Elysee Concept lanseaza marca Linari in tara noastra

Elysee Concept a lansat, astazi, in tara noastra marca Linari, in cadrul unui eveniment la care a fost prezent si Rainer Diersche, fondatorul brandului, potrivit unui comunicat de presa.

Lampe Berger estimeaza vanzari, in tara noastra, de minim 200-300 lampi

Compania Lampe Berger previzioneaza vanzari in and tara noastra de minim 200-300 de lampi, pana la sfar and situl anului, au declarat azi reprezentan and tii firmei, in cadrul unei conferin and te de presa.

SOCAR a deschis patru noi benzinarii in tara noastra

Compania SOCAR a deschis patru noi statii de alimentare in tara noastra, inaugurand astfel si primele benzinarii construite in alte regiuni ale Romaniei, dincolo de reteaua din zona Moldovei, potrivit unui comunicat de presa.

Tara noastra ocupa locul 16 in Indexul de Performanta in Schimbari Climatice 2014

Tara noastra ocupa locul 16 din 58 intr-un clasament al statelor din perspectiva masurilor luate impotriva schimbarilor climatice, se arata intr-un comunicat de presa.

Konieczny: Piata de capital din Romania are un potential de crestere foarte puternic

Piata de capital din Romania are un potential de crestere foarte puternic, iar noi suntem foarte convinsi ca tara si piata de capital au potentialul sa repete succesul bursei si al pietei de capital din Polonia, a declarat Greg Konieczny, Manager de Fond al Fondului Proprietatea, intr-un interviu pentru postul de televiziune CNBC.

Vestea BUNA pentru toti romanii data de publicatia The Economist. Ce se va intampla in 2014 cu tara noastra

O veste buna vine de la publicatia The Economist. Prognozele pozitive continua pentru Romania si pentru anul 2014. Potrivit publicatiei, economia tarii noastre va inregistra o crestere de 3,3 la suta anul vi.

Romania are pregatita infrastructura pentru un serviciu inedit de urgenta. Dispozitivul din masina suna singur la 112

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) anunta ca Romania este prima tara din Europa carea pregatit infrastructura pentru serviciul de urgenta eCall, prin care, cu ajutorul unui dispozitiv instalat.

Romania are pregatita infrastructura pentru un serviciu inedit de urgenta. Dispozitivul suna singur la 112

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) anunta ca Romania este prima tara din Europa carea pregatit infrastructura pentru serviciul de urgenta eCall, prin care, cu ajutorul unui dispozitiv instalat.

Antrenorul Greciei dezvaluie cum a reusit sa-si califice tara la mondiale: Stiam ca Romania are fundasi lenti

Fernando Santos a dezvaluit secretul care l-a ajutat sa califice Grecia la Mondiale si sa lase Romania pe dinafara. Cu aceasta ocazie el si-a asigurat un nou mandat in fruntea nationalei elene, scrie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )