Libnet.ro
UNICEF

11:15

Manifestatie la Paris impotriva expulzarii romilor. Cateva sute de persoane au defilat cu un banner pe care scria: Astazi romii si maine cine? Opriti rasismul!

Hotnews Hotnews,
 Manifestatie la Paris impotriva expulzarii romilor. Cateva sute de persoane au defilat cu un banner pe care scria: Astazi romii si maine cine? Opriti rasismul!

Cateva sute de persoane au manifestat sambata la Paris pentru a cere Guvernului socialist sa isi modifice politica fata de romi, deplangand expulzarile care se succeda, transmite AFP, potrivit Mediafax. Manifestantii, majoritatea familii de romi, dar si reprezentanti ai unor asociatii si organizatii politice, au fost in numar de 450, potrivit politiei, si 1. 000 potrivit organizatorilor. continuă pe Hotnews

Manifestatie la Paris impotriva EXPULZARII ROMILOR: Sute de persoane au defilat cu un banner ...

Cateva sute de persoane au manifestat sambata la Paris pentru a cere Guvernului socialist sa isi modifice politica fata de romi, deplangand expulzarile care se succeda, a constatat un jurnalist al AFP, transmite mediafax. Manifestantii, majoritatea familii de romi, dar si reprezentanti ai unor asociatii si organizatii politice, au fost in numar de 450, potrivit politiei, si 1. 000 potrivit organizatorilor. Ei au defilat in liniste in spatele unui banner pe care se putea citi: Astazi romii .

Astazi romii si maine cine? Opriti rasismul! Egalitate in drepturi! Sute de romi au protestat in Paris

Sute de persoane au manifestat sambata la Paris impotriva expulzarii romilor. Manifestantii au cerut Guvernului socialist sa isi modifice politica fata de romi, relateaza AFP. Cei mai multi dintre.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )