Libnet.ro
UNICEF

12:45

in Maramures peste 500 de dosare suspendate la plata alocatiei pentru sprijinul familial din cauza absentelor elevilor

Adevărul Adevărul,
in Maramures peste 500 de dosare suspendate la plata alocatiei pentru sprijinul familial din cauza absentelor elevilor

Alocatia de sustinere a familiei este un beneficiu de care se bucura foarte multe familii din Maramures de multa vreme. Ultima situatie existenta la nivelul Agentiei de Prestatii Sociale Maramures arata ca din totalul de peste 5000 de dosare aflate in plata, in cazul a peste 500 s-a dispus suspendarea platilor din cauza absentelor elevilor. continuă pe Adevărul

Peste 500 de dosare suspendate la plata alocatiei pentru sprijinul familial din cauza absentelor elevilor, in Maramures

Alocatia de sustinere a familiei este un beneficiu de care se bucura foarte multe familii din Maramures. Ultima situatie existenta la nivelul Agentiei de Prestatii Sociale Maramures arata ca din totalul de peste 5. 000 de dosare aflate in plata, in cazul a peste 500 s-a dispus suspendarea platilor din cauza absentelor elevilor.

Piata Auto 2014. Dacia, record de peste 500.000 unitati vandute

Vanzarile Dacia au atins un nivel record in 2014, pe fondul unei cresteri generale a pietei auto din Europa. Peste 500. 000 masini, cu sigla Dacia, au ajuns in show-room-urile din intreaga lume, anul trecut.

Exceptarea anumitor categorii de la plata CASS, pentru unele venituri, avizata de Guvern

Modificarea legislativa care excepteaza anumite categorii, precum copii, tineri, persoane persecutate politic si magistratii inlaturati politic din justitie in regimul comunist, veterani de razboi, revolutionari, sunt scutiti de la plata CASS pentru anumite venituri a fost aprobata de Guvern.

Andreea Paul: Ar trebui discutata scutirea la plata CAS pentru cei in varsta care aleg sa ramana in campul muncii

In contextul emigratiei si a fenomenului de imbatranire a populatiei, ar trebui discutata posibila scutire de la plata CAS la angajat si la angajator pentru persoanele in varsta care aleg sa ramana in campul muncii, a declarat Andreea Paul,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )