Libnet.ro
UNICEF

19:00

Marcel Ciolacu: Alegerile parlamentare nu se vor putea organiza. Vom ajunge la 3.000 infectari cu COVID-19 pe zi

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu: Alegerile parlamentare nu se vor putea organiza. Vom ajunge la 3.000 infectari cu COVID-19 pe zi

Alegerile parlamentare nu vor putea fi organizate din cauza numarului tot mai mare de infectari cu COVID-19, care ar putea ajunge la 2. 000 de cazuri pe zi, a declarat Marcel Ciolacu, in exclusivitate, la Antena 3. Liderul PSD a adaugat ca PNL va forta totusi organizarea alegerilor si au deja planul facut pentru acest lucru. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu: Alegerile au fost in mod evident fraudate si trebuie anulate

Marcel Ciolacu, liderul PSD, reclama o frauda electorala si solicita demisia de urgenta a lui Marcel.

Marcel Ciolacu, despre alegerile parlamentare: Am anuntat ca niciun candidat nu o sa intre pe liste daca are probleme penale

Marcel Ciolacu a declarat ca, pentru alegerile parlamentare, nu vor putea intra pe liste niciun candidat cu probleme penal, dorind astfel sa convinga romanii ca suntem o alternativa credibila la aceasta.

Marcel Ciolacu: Am castigat alegerile locale, partidul are capacitatea sa castige si parlamentarele

Marcel Ciolacu sustine ca PSD a castigat alegerile locale, iar partidul are capacitatea sa se uneasca si sa castige si alegerile parlamentare. Au cumparat primari, au mers cu manipulari, presedintele a devenit presedintele PNL-ului, au incercat orice este posibil sa distruga acest partid,, a spus Marcel Ciolacu, la RTV.

Marcel Ciolacu: Daca anumiti colegi ar fi inteles ca mai trebuie sa faca si o schimbare, am fi avut mai multe consilii judetene PSD are baza necesara sa lupte pentru primul loc la parlamentare

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, sustine ca social-democratii se asteptau sa obtina mai multe consilii judetene la alegerile locale din 2020. Chiar si asa, demnitarul a subliniat ca e o marire de aproape.

Marcel Ciolacu (PSD): Este posibil sa depunem un proiect de lege pentru amanarea alegerilor parlamentare

Marcel Ciolacu a precizat, joi seara, ca este posibil ca PSD sa depuna un proiect de lege pentru amanarea alegerilor generale, pe care Guvernul Orban le programase pentru data de 6 decembrie. Mesajul liderului.

Marcel Ciolacu a sesizat OSCE si Comisia Europeana cu privire la alegerile locale: Este normal sa ne adresam Europei, sa stie ce se intampla in Romania

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a anuntat ca a sesizat OSCE si Comisia Europeana cu privire la alegerile din Romania, pentru ca lucrurile depasesc anumite limite si este normal sa ne adresam Eruopei,.

PeBloguri: Marcel Ciolacu, despre scandalul din Sectorul 1: Alegerile au fost in mod evident fraudate si trebuie anulate

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a avut o reactie pe pagina sa de Facebook privind imaginile din Biroul Electoral din Sectorul 1, aparute in presa. in emisiunea de miercuri seara a lui Mihai Gadea, de pe Antena 3, a fost sugerat ca identitatea uneia dintre persoanele prezente in camera cu saci ar fi consilierul candidatei USR-PLUS Clotilde Armand, Nicolaescu Andrei Cristian, candidat la randul sau pe listele Consiliului Local al Sectorului 1.

Ciolacu afirma ca PSD a obtinut in jur de 31% la alegeri: Sunt premisele unei batalii interesanta pentru alegerile parlamentare

Ciolacu afirma ca si-a atins obiectivul propus pentru alegerile locale si anunta ca planul categoric al PSD este acela de castiga alegerile parlamentare cu un scor de peste 30 de procente, bazandu-se pe scorul obtinut la locale, care este in jur de 31%.

MARCEL CIOLACU: USR PLUS au castigat pe greselile facute de cele doua partide mari

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, considera ca victoriile repurtate de Alianta USR-PLUS la alegerile din 27 septembrie se datoreaza greselilor facute de PNL si PSD sau saturatiei la care a ajuns electoratul dand exemplu, in acest sens, judetele Braila si Vrancea.

Marcel Ciolacu anunta ca PSD depune plangere penala la Parchetul General privind suspiciuni de frauda

Liderul PSD Marcel Ciolacu a anuntat joi ca PSD va depune plangere penala la Parchetul General privind suspiciunile de frauda la alegerile din Sectorul 1.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )