Libnet.ro
UNICEF

17:30

Marcel Ciolacu anunta ca PSD depune plangere penala la Parchetul General privind suspiciuni de frauda

Hotnews Hotnews,
 Marcel Ciolacu anunta ca PSD depune plangere penala la Parchetul General privind suspiciuni de frauda

Liderul PSD Marcel Ciolacu a anuntat joi ca PSD va depune plangere penala la Parchetul General privind suspiciunile de frauda la alegerile din Sectorul 1. continuă pe Hotnews

Marcel Ciolacu anunta ca PSD va face plangere la Parchetul General pentru situatia de la Sectorul 1

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca social-democratii vor face plangere la Parchetul General in cazul situatiei de la Biroul Electoral al Sectorului 1, spunand ca acolo au fost zeci de incalcari ale legii, iar aceste decizii au fost luate de presedintele BES.

Marcel Ciolacu anunta ca PSD va face plangere penala in cazul situatiei de la Biroul Electoral al Sectorului 1

Marcel Ciolacu, a declarat joi ca PSD va face plangere penala in cazul situatiei de la Biroul Electoral al Sectorului 1. Acesta a precizat ca au fost zeci de incalcari, dupa ce in spatiul public au.

Primarul Sectorului 4 va depune plangere penala impotriva Colegiului Gheorghe Sincai pentru ca nu a raportat un caz Covid

Primarul Sectorului 4 al Capitalei, Daniel Baluta, a anuntat ca va depune plangere penala impotriva conducerii Colegiului National Gheorghe Sincai pentru zadarnicirea combaterii bolilor, pentru ca nu ar fi raportat un caz Covid-19.

Claudia Tapardel (PSD): Cred ca se poate depune plangere penala in cazul asediului de la Sectorul 1

Fostul europarlamentar PSD Claudia Tapardel acuza USR si PNL de presiune asupra Biroului Electoral al Sectorului 1, sustinand ca in acest caz poate fi depusa plangere penala.

Ciolacu anunta ca PSD a depus la BEC o solicitare de renumarare a voturilor pentru Primaria Sectorului 1: E posibil sa fi fost introduse eronat in soft anumite procese verbale

Liderul PSD Marcel Ciolacu anunta ca partidul a depus la Biroul Electoral Central o solicitare de renumarare a voturilor pentru Primaria Sectorului 1, el spunand ca numaratoarea paralela realizata de PSD arata ca primarul in functie Dan Tudorache ar avea cu peste 200 de voturi mai mult decat al doilea candidat clasat, Clotilde Armand. E posibil sa fi fost introduse eronat in soft-ul BEC-ului anumite procese verbale, afirma Ciolacu, potrivit News. ro.

Ciolacu anunta ca PSD va face plangere la Parchetul General pentru situatia de la Sectorul 1

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca social-democratii vor face plangere la Parchetul General in cazul situatiei de la Biroul Electoral al Sectorului 1, spunand ca acolo au fost zeci de incalcari ale legii, iar aceste decizii au fost luate de presedintele BES, conform news. ro.

Avocatul PSD Sector 1 va depune o plangere penala la Parchetul General, in cazul imaginilor cu sacii de voturi

Dan Tudorache, primarul in functie al Sectorului 1, a precizat ca avocatul PSD Sector 1 va depune o plangere penala la Parchetul General, in cazul imaginilor cu sacii de voturi din sediul Biroului Electoral al.

Ciolacu anunta ca PSD a depus la Biroul Electoral Central o solicitare de renumarare a voturilor pentru Primaria Sectorului 1

PSD cere renumararea voturilor pentru Primaria Sectorului 1 si sustine ca numaratoarea paralela arata o diferenta de 200 de voturi in favoarea lui Daniel Tudorache.

Marcel Ciolacu (PSD): A fost vina lui Victor Ponta ca nu s-a realizat alianta electorala pentru Bucuresti. Noi avem un acord politic, pe care il respectam (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, sustine ca din punctul sau de vedere Victor Ponta, omologul sau de la Pro Romania, este vinovat ca nu s-a realizat alianta de centru-stanga pentru alegerile locale din.

Marcel Ciolacu: Daca anumiti colegi ar fi inteles ca mai trebuie sa faca si o schimbare, am fi avut mai multe consilii judetene PSD are baza necesara sa lupte pentru primul loc la parlamentare

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, sustine ca social-democratii se asteptau sa obtina mai multe consilii judetene la alegerile locale din 2020. Chiar si asa, demnitarul a subliniat ca e o marire de aproape.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )