Libnet.ro
UNICEF

19:15

Marcel Ciolacu a sesizat OSCE si Comisia Europeana cu privire la alegerile locale: Este normal sa ne adresam Europei, sa stie ce se intampla in Romania

B1 B1,
Marcel Ciolacu a sesizat OSCE si Comisia Europeana cu privire la alegerile locale: Este normal sa ne adresam Europei, sa stie ce se intampla in Romania

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a anuntat ca a sesizat OSCE si Comisia Europeana cu privire la alegerile din Romania, pentru ca lucrurile depasesc anumite limite si este normal sa ne adresam Eruopei,. continuă pe B1

PeBloguri: Marcel Ciolacu, despre scandalul din Sectorul 1: Alegerile au fost in mod evident fraudate si trebuie anulate

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a avut o reactie pe pagina sa de Facebook privind imaginile din Biroul Electoral din Sectorul 1, aparute in presa. in emisiunea de miercuri seara a lui Mihai Gadea, de pe Antena 3, a fost sugerat ca identitatea uneia dintre persoanele prezente in camera cu saci ar fi consilierul candidatei USR-PLUS Clotilde Armand, Nicolaescu Andrei Cristian, candidat la randul sau pe listele Consiliului Local al Sectorului 1.

Marcel Ciolacu: Am castigat alegerile locale, partidul are capacitatea sa castige si parlamentarele

Marcel Ciolacu sustine ca PSD a castigat alegerile locale, iar partidul are capacitatea sa se uneasca si sa castige si alegerile parlamentare. Au cumparat primari, au mers cu manipulari, presedintele a devenit presedintele PNL-ului, au incercat orice este posibil sa distruga acest partid,, a spus Marcel Ciolacu, la RTV.

Marcel Ciolacu: Alegerile parlamentare nu se vor putea organiza. Vom ajunge la 3.000 infectari cu COVID-19 pe zi

Alegerile parlamentare nu vor putea fi organizate din cauza numarului tot mai mare de infectari cu COVID-19, care ar putea ajunge la 2. 000 de cazuri pe zi, a declarat Marcel Ciolacu, in exclusivitate, la Antena 3. Liderul PSD a adaugat ca PNL va forta totusi organizarea alegerilor si au deja planul facut pentru acest lucru.

Marcel Ciolacu: Alegerile au fost in mod evident fraudate si trebuie anulate

Marcel Ciolacu, liderul PSD, reclama o frauda electorala si solicita demisia de urgenta a lui Marcel.

Marcel Ciolacu, despre alegerile parlamentare: Am anuntat ca niciun candidat nu o sa intre pe liste daca are probleme penale

Marcel Ciolacu a declarat ca, pentru alegerile parlamentare, nu vor putea intra pe liste niciun candidat cu probleme penal, dorind astfel sa convinga romanii ca suntem o alternativa credibila la aceasta.

MARCEL CIOLACU: USR PLUS au castigat pe greselile facute de cele doua partide mari

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, considera ca victoriile repurtate de Alianta USR-PLUS la alegerile din 27 septembrie se datoreaza greselilor facute de PNL si PSD sau saturatiei la care a ajuns electoratul dand exemplu, in acest sens, judetele Braila si Vrancea.

Marcel Ciolacu anunta ca PSD depune plangere penala la Parchetul General privind suspiciuni de frauda

Liderul PSD Marcel Ciolacu a anuntat joi ca PSD va depune plangere penala la Parchetul General privind suspiciunile de frauda la alegerile din Sectorul 1.

Marcel Ciolacu (PSD): A fost vina lui Victor Ponta ca nu s-a realizat alianta electorala pentru Bucuresti. Noi avem un acord politic, pe care il respectam (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, sustine ca din punctul sau de vedere Victor Ponta, omologul sau de la Pro Romania, este vinovat ca nu s-a realizat alianta de centru-stanga pentru alegerile locale din.

Marcel Ciolacu: Daca anumiti colegi ar fi inteles ca mai trebuie sa faca si o schimbare, am fi avut mai multe consilii judetene PSD are baza necesara sa lupte pentru primul loc la parlamentare

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, sustine ca social-democratii se asteptau sa obtina mai multe consilii judetene la alegerile locale din 2020. Chiar si asa, demnitarul a subliniat ca e o marire de aproape.

Surpriza! Ce functie vrea Marcel Ciolacu sa-i propuna Gabrielei Firea

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat ca inca nu a vorbit cu Gabriela Firea dupa infrangerea acesteia de la alegerile locale pentru Primaria Capitalei. Acesta a precizat si ce functie vrea sa-i propuna Gabrielei Firea.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )