Libnet.ro
UNICEF

01:05

MARCEL CIOLACU: Echipa de guvernare a PSD il va include categoric pe profesorul Rafila

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL CIOLACU: Echipa de guvernare a PSD il va include categoric pe profesorul Rafila

Profesorul Alexandru Rafila si rectorul UMF Targu Mures, Leonard Azamfirei, vor face parte din echipa pe care social-democratii o pregatesc pentru guvernare, dupa alegerile parlamentare, a declarat astazi, presedintele PSD, Marcel Ciolacu. continuă pe Ziarul Bursa

Marcel Ciolacu: Este exclus ca PSD sa mai voteze vreodata un guvern PNL. Eu cred ca PSD va iesi pe primul loc la alegerile parlamentare

Presedintele PSD,Marcel Ciolacu, a declarat luni seara ca partidul pe care il conduce nu va mai vota in Parlament un guvern liberal. Marcel Ciolacu, despre ce va urma dupa alegerile.

MARCEL CIOLACU, CATRE CIOLOS: V-ati repezit sa comentati un fake-news; PSD va castiga alegerile si va desemna premierul

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi ca Dacian Ciolos s-a repezit sa comenteze un fake-news, adaugand ca a spus ca social-democratii vor castiga alegerile si vor desemna premierul.

Marcel Ciolacu: Pe Ceausescu l-am impuscat pentru ca a platit datoriile. Ce facem cu cei care au indatorat tara acum?

Presedintele PSD raspunde criticilor aduse de ministrul Finantelor, Florin Citu, propunerilor facute in programul de guvernare al PSD, Marcel Ciolacu afirmand ca nu stie ce ceaiuri ia, dimineata, seara Florin Citu.

Marcel Ciolacu, vestea de care toata lumea se temea. Ce se va intampla in Romania dupa alegeri

Liderul PSD, Marcel Ciolacu avertizeaza romanii cu privire la intstaurarea starii de urgenta si a carantinei Romaniei, imediat dupa alegeri. Acesta a explicat cu puutin timp in urma ca, masurile adoptate pana acum vor aduce un val de blocaje care nu pot fi rezolvate in alt mod. Nu se ia nicio masura coerenta Marcel Ciolacu .

Marcel Ciolacu: PSD va castiga alegerile parlamentare si va propune premierul

Marcel Ciolacu a declarat, luni seara, ca PSD va castiga alegerile parlamentare, programate pentru data de 6 decembrie, si va merge la Cotroceni cu o propunere de premier.

Reactia lui Marcel Ciolacu, dupa ce Klaus Iohannis a anuntat ca participa la sedinta de Guvern

Marcel Ciolacu a reactionat joi seara pe Facebook dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va participa la sedinta de Guvern. Presedintele PSD a afirmat ca Ludovic Orban l-a chemat pe seful statului la sedinta de Guvern ca sa prezideze esecul guvernarii PNL, ca sa salveze aparentele.

Marcel Ciolacu, vesti ingrijoratoare: Toata Romania va intra din nou in carantina dupa alegeri

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a facutdeclaratii ingrijoratoare in ceea ce priveste carantina Covid-19. Marcel Ciolacu a afirmatcu credibilitate ca Romania va intra din nou in stare de urgenta.

FLORIN CITU, DESPRE DECLARATIA LUI MARCEL CIOLACU: Al treilea om in stat a indemnat populatia sa ma linseze ca pe Ceausescu, astept sa-ti ceri scuze

Ministrul Finantelor, Florin Citu, s-a declarat socat de declaratia facuta de Marcel Ciolacu, luni seara, la TVR. El si-a exprimat opinia despre comentariile presedintelui PSD printr-o postare pe Facebook.

Marcel Ciolacu: Domnule Ciolos, v-ati repezit sa comentati un fake news

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a intervenit in spatiul public pentru a inlatura speculatiile conform carora social-democratii nu resping o posibila formula guvernamentala cu Dacian Ciolos prim-ministru.

Previziunea sumbra a lui Marcel Ciolacu: Saptamana viitoare depasim 10.000 de cazuri pe zi

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, se declara pesimist in ceea ce priveste trendul ascendent al cazurilor de coronavirus. Potrivit acestuia, numarul cazurilor va continua sa creasca. Mai mult bilantul va fi.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )