Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Ciolacu, despre presedinte: Cred ca mi-a luat locul Iohannis, fiindca el se crede in Opozitie

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu, despre presedinte: Cred ca mi-a luat locul Iohannis, fiindca el se crede in Opozitie

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat, miercuri seara, ca are momente cand se intreaba daca Iohannis i-a luat locul, fiindca se crede in Opozitie. El il acuza pe presedinte ca a intrat intr-o lupta politica ce nu ii apartine si ii reaminteste ca are alt rol constitutional. continuă pe Antena3

MARCEL CIOLACU, DESPRE VICTORIA MAIEI SANDU: O confirmare a dorintei majoritatii cetatenilor Republicii Moldova de apropiere strategica de Europa si de Romania

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, considera ca victoria Maiei Sandu in alegerile prezidentiale din Republica Moldova reprezinta o confirmare a dorintei majoritatii cetatenilor acestei tari de apropiere strategica de Europa si de Romania.

MARCEL CIOLACU: Cred ca ne-a luat locul Iohannis, fiindca el se crede in opozitie

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, raspunde acuzatiilor presedintelui Klaus Iohannis. pe care il catalogheaza drept un politruc care il cocoloseste pe seful Guvernului, Ludovic Orban. Ciolacu sustine ca PNL este responsabil pentru starea sistemului sanitar, afirmand ca 17 din ultimii 30 de ani acest domeniu a fost condus de liberali.

Ciolacu: Cred ca ne-a luat locul Iohannis, fiindca el se crede in opozitie. Orban e cel mai slab premier din ultimii 30 de ani

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, raspunde acuzatiilor presedintelui Klaus Iohannis. pe care il catalogheaza drept un politruc care il cocoloseste pe seful Guvernului, Ludovic Orban. Ciolacu sustine ca PNL este responsabil pentru starea sistemului sanitar, afirmand ca 17 din ultimii 30 de ani acest domeniu a fost condus de liberali.

Marcel Ciolacu, mesaj dur pentru presedinte: Iohannis, te cateri pe cadavre fara rusine pentru a tine la putere guvernul Mortii!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a reactionat dur, marti, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a precizat ca PSD este vinovatul moral pentru incendiul de la ATI COVID Piatra Neamt, in urma caruia au murit arse 10 persoane.

Marcel Ciolacu saluta alegerea Maiei Sandu: O apropiere strategica de Europa si de Romania, singura garantie a unui viitor mai bun

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a salutat alegerea Maiei Sandu ca presedinte a Republicii Moldova, aceasta fiind prima femeie de peste Prut care este aleasa intr-o asemenea functie.

Marcel Ciolacu sustine ca sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt avea autoritzatie de functionare de la DSP

Liderul social democratilor, Marcel Ciolacu sustine ca sectia ATI de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt avea autorizatie de functionare, atat pentru etajul 3 cat si pentru etajul 2, locul in care.

Marcel Ciolacu: Ludovic Orban trebuie sa se opreasca cu minciunile, din respect pentru cei care au murit!

Liderul PSD Marcel Ciolacu a cerut, duminica, premierului si prefectului de Neamt sa se opreasca cu minciunile, cu trimitere la afirmatiile celor doi politicieni despre lipsa de legalitate in care functiona sectia ATI unde erau tratati bolnavii cu coronavirus la Spitalul Judetean Piatra Neamt.

MARCEL CIOLACU: Iata avizele si autorizatia DSP care demonstreaza ca sectia ATI functiona in legalitate

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a sustinut ca exista avize si autorizatia DSP care demonstreaza ca sectia ATI de la etajele 2 si 3 ale Spitalul Judetean Neamt functiona in legalitate.

Marcel Ciolacu a trimis o solicitare catre Klaus Iohannis si liderii partidelor de a adopta de urgenta un Pact pentru Sanatate

Marcel Ciolacu a anuntat ca a transmis miercuri sefului statului si celorlalti lideri ai partidelor parlamentare solicitarea de a adopta urgent un Pact pentru Sanatate. Liderul PSD precizeaza ca este nevoie de o actiune unitata pentru viata si siguranta romanilor si indeamna ceilalti presedinti ai formatiunilor parlamentare sa renunte la conflict si vrajba.

Marcel Ciolacu, scrisoare catre Klaus Iohannis si liderii partidelor politice: Am solicitat adoptarea de urgenta a unui Pact pentru Sanatate

Presedintele PSD Marcel Ciolacu anunta, miercuri, ca a transmis o scrisoare catre presedintele Klaus Iohannis si presedintii tuturor partidelor politice prin care solicita semnarea unui pact comun pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2498 seconds )