Libnet.ro
UNICEF

17:45

MARCEL CIOLACU: O sa am o discutie lamuritoare cu Dan Tudorache, daca doreste sa intre in Parlament

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL CIOLACU: O sa am o discutie lamuritoare cu Dan Tudorache, daca doreste sa intre in Parlament

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca azi va avea o discutie lamuritoare cu Daniel Tudorache, fostul primar al Sectorului 1, daca acesta doreste sa intre sau nu in Parlament, avand in vedere ca este urmarit penal. continuă pe Ziarul Bursa

Ciolacu: O sa am o discutie lamuritoare cu Dan Tudorache, daca doreste sa intre in Parlament Mandatul de deputat al fostului primar, validat de BEC

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca luni va avea o discutie lamuritoare cu Daniel Tudorache, fostul primar al Sectorului 1, daca acesta doreste sa intre sau nu in Parlament, avand in vedere ca este urmarit penal, scrie news. ro. Ciolacu spune ca nu si-a incalcat promisiunea de a nu aduce in Parlament oameni trimisi in judecata, deoarece Daniel Tudorache nu se afla in aceasta situatie. Cu toate acestea, in 26 noiembrie, dupa autosuspendarea lui Tudorache din partid, Ciolacu afirma ca acest lucru implica inclusiv faptul ca el nu va fi validat de catre comisia de validare din Parlament, pentru ca nu este membru de partid. Mandatul de deputat al lui Dan Tudorache - inculpat de DNA in 21 noiembrie - a fost validat de Biroul Electoral Central.

Ciolacu: Voi purta o discutie cu Dan Tudorache. Daca vrea sa intre in Parlament, PSD va trebui sa ia o decizie politica de urgenta

Liderul PSD Marcel Ciolacu a dezvaluit, duminica, la Punctul de intalnire, cum va gestiona PSD mai multe chestiuni politice, intre care situatia fostului primar Dan Tudorache si problema desfiintarii asa-numitei sectii speciale pentru investigarea infractiunilor in Justitie.

Marcel Ciolacu va discuta cu Daniel Tudorache despre intrarea acestuia in Parlament. Nu este trimis in judecata

Liderul PSD spune ca va discuta cu Daniel Tudorache daca acesta va intra sau nu in Parlament. De asemenea, Ciolacu aminteste faptul ca Tudorache nu este trimis in judecata.

MARCEL CIOLACU: Sunt anumite probleme cu constituirea Parlamentului

Presedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a afirmat duminica seara, ca ar fi o problema cu constituirea Parlamentului dupa ce grupul minoritatilor se afla in izolare deoarece un reprezentant al acestuia a fost confirmat cu Covid-19 si sunt si alti parlamentari in izolare, dar si ca reprezentantii minoritatilor nationale s-au intalnit cu Ludovic Orban.

MARCEL CIOLACU: PSD nu va vota niciodata acest Guvern al mentinerii Romaniei in criza, al subdezvoltarii, al praduirii nationale

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi ca social-democratii nu vor vota niciodata Guvernul propus de coalitia de centru-dreapta pe care il numeste al mentinerii Romaniei in criza, al subdezvoltarii, al praduirii nationale.

Marcel Ciolacu: Sunt probleme in constituirea Parlamentului. Tot grupul minoritatilor nationale a intrat in izolare

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a declarat ca toti membrii grupului minoritatilor nationale de la Camera Deputatilor au intrat in izolare, dupa ce unul dintre ei a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Asta e .

Marcel Ciolacu: Suntem hotarati sa facem opozitie totala. Orban nu va fi, luni, presedintele Camerei!

Marcel Ciolacu a spus, duminica, la Punctul de intalnire, ca PSD a decis la nivelul conducerii sa faca opozitie totala viitoarei majoritati guvernamentale PNL - USR PLUS - UDMR.

Marcel Ciolacu, prima reactie dupa ce au fost anuntate rezultatele negocierilor: PSD nu va vota niciodata acest guvern

In cursul zilei de vineri, dupa ce au fost anuntate primele rezultate ale negocierilor dintre PNL, USR-PLUS si UDMR, liderul PSD a avut o prima reactie, pe retelele sociale. Marcel Ciolacu a anuntat de contul.

Marcel Ciolacu: PSD nu va vota niciodata acest guvern

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri ca social-democratii nu vor vota niciodata Guver.

Marcel Ciolacu, prima reactie dupa ce a aflat ca Florin Citu va fi premier

Marcel Ciolacu a reactionat, dupa cei trei lideri ai coalitiei de centru-dreapta au anuntat incheierea negocierilor pentru constituirea guvernului, dar si numele premierului propus, mai exact Florin Citu. Liderul PSD afirma despre Citu ca este un premier de paie tinut in lesa de Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2276 seconds )