Libnet.ro
UNICEF

07:46

Marcel Ciolacu: Suntem hotarati sa facem opozitie totala. Orban nu va fi, luni, presedintele Camerei!

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu: Suntem hotarati sa facem opozitie totala. Orban nu va fi, luni, presedintele Camerei!

Marcel Ciolacu a spus, duminica, la Punctul de intalnire, ca PSD a decis la nivelul conducerii sa faca opozitie totala viitoarei majoritati guvernamentale PNL - USR PLUS - UDMR. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, desfiintat de Marcel Ciolacu. Acuze fara precedent

Presedintele PSD Marcel Ciolacu il acuza pe Ludovic Orban ca mituieste primarii PNL pentru a ramane in continuare la sefia partidului. Totodata el a precizat ca niciun Guvern sau premier nu si-a permis sa emita o astfel de hotarare, insa sub Guvernul lui Orban s-a intamplat de trei ori acest lucru. Ludovic Orban, desfiintat de .

Marcel Ciolacu il acuza pe Ludovic Orban ca mituieste primarii PNL pentru a ramane la sefia partidului: Niciodata, niciun prim-ministru nu si-a permis asta

Presedintele PSD Marcel Ciolacu l-a acuzat joi seara pe liderul PNL Ludovic Orban ca guvernul a emis o Hotarare de Guvern prin care primarii PNL ar primi sume importante de bani, cu scopul de a-i mitui si de a-l sustine pe Orban la sefia partidului.

Marcel Ciolacu acuza Guvernul ca a alocat discretionar bani din Fondul de rezerva: E o mita ca primarii liberali sa-l sustina in continuare pe Ludovic Orban la conducerea PNL (VIDEO)

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a criticat, joi, modul in care Guvernul a alocat autoritatilor locale mai multe sume din Fondul de rezerva. El insista ca banii au fost dati discretionar si au fost practic o mita.

Marcel Ciolacu, prima reactie dupa ce a aflat ca Florin Citu va fi premier

Marcel Ciolacu a reactionat, dupa cei trei lideri ai coalitiei de centru-dreapta au anuntat incheierea negocierilor pentru constituirea guvernului, dar si numele premierului propus, mai exact Florin Citu. Liderul PSD afirma despre Citu ca este un premier de paie tinut in lesa de Orban.

MARCEL CIOLACU: PSD nu va vota niciodata acest Guvern al mentinerii Romaniei in criza, al subdezvoltarii, al praduirii nationale

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi ca social-democratii nu vor vota niciodata Guvernul propus de coalitia de centru-dreapta pe care il numeste al mentinerii Romaniei in criza, al subdezvoltarii, al praduirii nationale.

Marcel Ciolacu: Nicio functie din Parlament nu va fi ocupata de catre un membru al conducerii Partidului Social Democrat sau de catre un presedinte de organizatie (VIDEO)

Liderul social democratilor, Marcel Ciolacu a sustinut o conferinta de presa in cursul zilei de joi, la sediul PSD. Ciolacu a anuntat ca nicio functie din Parlament nu va fi ocupata de unul dintre membrii.

Marcel Ciolacu: Sunt probleme in constituirea Parlamentului. Tot grupul minoritatilor nationale a intrat in izolare

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a declarat ca toti membrii grupului minoritatilor nationale de la Camera Deputatilor au intrat in izolare, dupa ce unul dintre ei a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Asta e .

Marcel Ciolacu, prima reactie dupa ce au fost anuntate rezultatele negocierilor: PSD nu va vota niciodata acest guvern

In cursul zilei de vineri, dupa ce au fost anuntate primele rezultate ale negocierilor dintre PNL, USR-PLUS si UDMR, liderul PSD a avut o prima reactie, pe retelele sociale. Marcel Ciolacu a anuntat de contul.

Marcel Ciolacu: PSD nu va vota niciodata acest guvern

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri ca social-democratii nu vor vota niciodata Guver.

Marcel Ciolacu, scrisoare deschisa presedintelui Iohannis: I-am cerut sa fie presedintele tuturor romanilor, sa fie om

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, anunta, pe pagina sa de socializare ca i-a trimis presedintelui Klaus Iohannis o scrisoare deschisa, in care ii solicita anumite lucruri.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )