Libnet.ro
UNICEF

23:45

MARCEL CIOLACU: PSD va depune un amendament la legea bugetului prin care propune dublarea alocatiilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL CIOLACU: PSD va depune un amendament la legea bugetului prin care propune dublarea alocatiilor

PSD va depune un amendament la legea bugetului de stat pe 2020 prin care propune dublarea alocatiilor pentru copii, iar, daca Guvernul isi va asuma raspunderea, social-democratii vor elabora un proiect de lege pe acest subiect, a anuntat, joi, presedintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu. continuă pe Ziarul Bursa

PSD anunta amendament la legea bugetului sau proiect de lege pentru dublarea alocatiilor copiilor. Ciolacu: Ce suporta bugetul Romaniei e atributul Guvernului

PSD va depune un amendament la legea bugetului sau un proiect de lege, daca bugetul nu va fi dezbatut in Parlament, privind dublarea alocatiilor pentru copii, exact cum a facut PNL in 2018. Anuntul a fost facut de liderul PSD, Marcel Ciolacu, la scurt timp de la apelul premierului Ludovic Orban de a nu mai fi initiate proiecte care implica cheltuieli suplimentare. Ce suporta bugetul Romaniei e atributul Guvernului Romaniei, a sustinut Ciolacu.

MARCEL CIOLACU: PSD va depune motiune de cenzura, daca PNL isi asuma raspunderea in cazul alegerilor electorale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, azi, inaintea sedintei Biroului Politic provizoriu, ca partidul va depune o motiune de cenzura in cazul in care Guvernul Orban decide sa-si asume raspunderea asupra legilor electorale, relateaza ziare. com.

Marcel Ciolacu: PSD a pierdut doua runde consecutive de alegeri, dupa 3 ani de guvernare. O performanta despre care s-ar putea vorbi la SNSPA

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a catalogat ironic drept o performanta faptul ca social-democratii au reusit sa piarda doua runde consecutive de alegeri, si considera ca va fi chiar un.

Ciolacu anunta ca PSD va depune motiune de cenzura daca Guvernul Orban isi asuma raspunderea pe legile electorale

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a declarat ca liderii partidului urmeaza sa discute, in Biroul Politic, strategia la motiunea simpla depusa impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu, dar s.

Ce vrea PSD sa faca acum cu alocatiile copiilor. Marcel Ciolacu a facut anuntul

Marcel Ciolacu a anuntat ca PSD va depune un proiect de lege in Parlament pentru modificarea Legii bugetului, astfel incat alocatiile copiilor sa fie dublate. Presedintele interimar al PSD a amintit ca si PNL a facut la fel la dezbaterile pe buget care au avut loc anul trecut, deci nu crede ca Guvernul condus de .

Surse. PSD depune motiune de cenzura daca Guvernul Orban impune alegeri in doua tururi pentru primari. UDMR, de partea PSD

PSD va depune motiune de cenzura in cazul in care Guvernul Orban va schimba legea electorala prin ordonanta de urgenta sau angajarea raspunderii, astfel incat primarii sa fie alesi in doua tururi de scrutin. Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, se teme ca mai multi primari PSD vor migra la PNL in cazul in care vor fi alegeri in doua tururi, pentru ca si-ar pierde mandatul, ca urmare a aliantelor intre partidele de dreapta din turul doi.

MARCEL CIOLACU: Exista un conflict juridic, atata timp cat o lege exista in Parlament

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, ca doua dintre proictele pe care Guvernul si-a asumat raspundere sunt in procedura parlamentara, ceea ce ar reprezenta un conflict juridic de natura constitutionala. PSD va contesta la CCR legea care abroga OUG 51 2019 si legea care proroga unele termene din justitie, conform News. ro.

Marcel Ciolacu rastoarna strategia PNL pentru pensii. Ce se intampla, de fapt, cu indemnizatiile pentru batrani

Guvernul condus de Ludovic Orban vrea sa faca o revolutie in ceea ce privesc pensiile speciale si propune o noua Ordonanta de Urgenta. PSD, prin vocea actualului Presedinte interimar, Marcel Ciolacu, nu este de acord cu propunerea facuta de actuala guvernare si incearca sa rstoarne calculele facute. Marcel Ciolacu rastoarna strategia PNL pentru pensii in .

Marcel Ciolacu: Nu exclud o alianta pentru rentregirea stngii la urmatoarele alegeri, inclusiv cu partidul lui Ponta

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marti, la TVR, ca nu exclude o alianta pentru reintregirea stangii, la urmatoarele alegeri, inclusiv cu Pro Romania, formatiunea condusa de Victor Ponta. Ciolacu nu exclude o candidatura la Congresul PSD. El vorbeste si de o conducere aleasa pe baza de motiune: Adica vii cu un program politic, cu o echipaCiolacu, despre anticipate: Avem Guvern, presedinte si Parlament. Unde este criza in Romania?Marcel Ciolacu, despre declaratiile lui Ion Iliescu: Spre mirarea multora, ii dau perfecta dreptate.

Ce ar insemna pentru Marcel Ciolacu o candidatura pe motiune la viitorul Congres PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a avansat ideea ca la urmatorul congres al PSD, fiecare candidat pentru prima functie in partid sa vina cu un program si o echipa.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )