Libnet.ro
UNICEF

21:30

Marcel Ciolacu: Sunt doua posibilitati - creionam un guvern minoritar, cu prim-ministru Alexandru Rafila, sau facem un guvern de uniune nationala

B1 B1,
Marcel Ciolacu: Sunt doua posibilitati - creionam un guvern minoritar, cu prim-ministru Alexandru Rafila, sau facem un guvern de uniune nationala

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca PSD rar trebui sa fie partidul care sa dea noul prim-ministru, in persoana profesorului Alexandru Rafila, aceasta fiind varianta cu care social-democratii se vor prezenta, lu. continuă pe B1

Marcel Ciolacu: Corect e ca Iohannis sa accepte un guvern minoritar in jurul lui Rafila sau un guvern de uniune nationala. Citu e groparul economiei romanesti

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca Alexandru Rafila e propunerea de premier si ca vrea guvern de uniune nationala sau un guvern minoritar in jurul PSD.

Marcel Ciolacu: PSD merge la Cotroceni cu propunerea Alexandru Rafila premier si guvern PSD minoritar sau guvern de uniune nationala

Liderul PSD Marcel Ciolacu a confirmat, joi, ca va participa la consultarile convocate de presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni, la inceputul saptamanii viitoare. Ciolacu spune ca Iohannis ar trebui sa accepte varianta unui guvern minoritar PSD sau a unui guvern de uniune nationala in care premierul este dat de PSD, castigatorul alegerilor parlamentare din 6 decembrie.

Marcel Ciolacu: O gasca de pierzatori vor sa transforme votul de blam pe care l-au oferit romanii intr-o victorie

Marcel Ciolacu, liderul PSD, l-a criticat pe presedintele Klaus Iohannis deoarece a organizat o intalnire informala la Cotroceni cu lideri ai PNL, USR-PLUS si UDMR, pentru conturarea noului guvern, inainte de a.

Florin Citu, umilit grav de Marcel Ciolacu. Ce a putut spune liderul PSD despre el, dupa ce a fost propus ca viitor premier

Marcel Ciolacu a criticat aspru propunerea liberalilor cu privire la ocuparea functiei de viitor premier al Guvernului de catre Florin Citu. Liderul PSD insista asupra faptului ca PNL nu a inteles mesajul trimis de romani prin votul lor, astfel ca PSD nu va vota in Parlament aceasta propunere. Liderul PSD, cuvinte grele la adresa ministrului .

Declaratia lui Marcel Ciolacu inainte de consultarile de la Cotroceni: Iohannis sa ii dea mandat lui Rafila!

Liderul PSD Marcel Ciolacu va participa luni la consultarile convocate de presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni. Ciolacu spune ca Iohannis ar trebui sa accepte varianta PSD de il numi pe prof. Alexandru Rafila pentru functia pentru functia de prim-ministru al Romaniei.

Marcel Ciolacu: Nu avem alta varianta in Parlament si nu vom vota alta varianta decat prim ministru Alexandru Rafila

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca PSD nu renunta la ideea ca viitorul deputat al partidului Alexandru Rafila sa fie desemnat premier de catre presedintele Klaus Iohannis, Ciolacu sustinand ca vor fi destui in Parlament care vor vota executivul pe care medicul il poate propune.

Marcel Ciolacu: Nu m-am vazut direct cu George Simion, am discutat la telefon. Vasile Dancu nu a avut un mandat de la partid sa negocieze ceva cu domnul Simion

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune ca nu s-a intalnit liderul AUR, George Simion, insa admite ca a vorbit recent cu acesta la telefon. Pe de alta parte, potrivit imaginilor aparute in presa, Vasile.

Alina Gorghiu, despre declaratia lui Marcel Ciolacu: Am vazut si un soi de nota disperata. E un PSD care simte nevoia sa fie bagat in seama (VIDEO)

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a declarat, joi seara, in cadrul emisiunii Actualitatea, moderata de Tudor Musat, ca a vazut in declaratiile facute de Marcel Ciolacu un soi de nota diseperata si.

Marcel Ciolacu, despre functia de presedinte al Camerei Deputatilor: Voturile romanilor catre PSD trebuie sa se vada in reprezentarea parlamentara Pana acum nu am avut astfel de negocieri (VIDEO)

Liderul social democratilor, Marcel Ciolacu, a anuntat ca propunerea PSD, pentru functia de premier este profesorul Alexandru Rafila, alaturi de care nu va putea merge la consultarile de la Cotroceni de luni,.

Marcel Ciolacu: Alexandru Rafila, propunerea PSD de premier (VIDEO)

Marcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat PSD), a declarat, miercuri seara, ca il va propune pe Alexandru Rafila ca premier. Vom merge la Cotroceni cu domnul profesor doctor Alexandru Rafila la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2761 seconds )