Libnet.ro
UNICEF

09:15

Marcel Vela, ministrul de Interne, pregateste o noua ordonanta militara - surse

Antena3 Antena3,
Marcel Vela, ministrul de Interne, pregateste o noua ordonanta militara - surse

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat, in cadrul unei sedinte a conducerii PNL, de marti seara, ca are in pregatire o noua ordonanta militara. continuă pe Antena3

Ministrul de Interne, Marcel Vela, prezinta masurile din noua Ordonanta Militara la ora 14

Ministrul de Interne, Marcel Vela, si secretarii de stat Bogdan Despescu si Raed Arafat vor sustine o declaratie de presa la sediul MAI de la ora 14.

O noua ordonanta militara. Masuri suplimentare anuntate de MAI: carantina in Tandarei, mai multe zboruri suspendate VIDEO

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat sambata o noua ordonanta militara, cea de-a saptea, care impune noi restrictii in contextul pandemiei de coronavirus.

Orban anunta ca au fost pregatite elementele pentru o noua ordonanta militara

Premierul Ludovic Orban a anuntat, sambata, dupa o intalnire de lucru cu ministrul de Interne, Marcel Vela, si cu cel al Sanatatii, Nelu Tataru, ca este pregatita o noua ordonanta militara, aceasta fiind aproape in forma finala si urmand a fi prezentata in cursul zilei.

Guvernul va da astazi o noua ordonanta militara Orban: Se vor lua masuri speciale, cel putin pentru Tandarei Conferinta la MAI la ora 14.00

Guvernul va prezenta in cursul zilei de astazi o noua ordonanta militara, a declarat premierul Ludovic Orban dupa sedinta cu ministrii Marcel Vela si Nelu Tataru ce a avut loc la sediul MAI. Vela, Arafat si Despescu vor tine o conferinta de presa la ora 14. 00, potrivit Ministerului Afacerilor Interne.

Ludovic Orban: Azi prezentam masurile din noua Ordonanta Militara

Premierul Ludovic Orban, a declarat, dupa sedinta cu Marcel Vela de la MAI, ca in aceasta seara vor fi prezentate masurile din noua Ordonanta Militara.

Orban: Am pregatit o noua ordonanta militara. Este aproape in forma finala

Premierul a anuntat, sambata, dupa o intalnire de lucru cu ministrul de Interne si cu cel al Sanatatii, ca este pregatita o noua ordonanta militara, aceasta fiind aproape in forma finala si urmand a fi prezentata in cursul zilei.

O noua ordonanta militara va fi emisa miercuri. Ministrul Agriculturii: Va include obligativitatea ca pietele sa ramana deschise

Obligativitatea ca pietele sa ramana deschise va fi inclusa miercuri de catre Guvern intr-o noua ordonanta militara, a anuntat ministrul Agriculturii, Adrian Oros. El a sustinut ca exista tot mai multe stocuri de produse alimentare la producatori si la procesatori, pe fondul scaderii cumparaturilor facute de populatie si al inchiderii sistemului HoReCa.

Ludovic Orban: Am pregatit o noua ordonanta militara. O vom prezenta sambata

Premierul Ludovic Orban a declarat sambata ca a fost pregatita o noua ordonanta militara, care va fi prezentata in cursul zilei.

CORONAVIRUS |Guvernul pregateste o noua ordonanta militara: Ar include obligativitatea ca pietele sa ramana deschise

O noua ordonanta militara este in lucru si urmeaza sa fie adoptata miercuri de catre Guvern, printre prevederile pe care aceasta le va include figurand si obligativitatea ca pietele sa ramana deschise a .

Ministrul de Interne a semnat Ordonanta Militara nr 7, care prevede carantinarea orasului Tandarei!

Potrivit ministrului Marcel Vela, carantinarea orasului Tandarei a fost impusa si de comportamentul .

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )