Libnet.ro
UNICEF

05:15

Marcel Vela: Eu sunt de acord sa mi se reduca salariul; Cei care lucreaza in interiorul MAI nu vor fi afectati

Antena3 Antena3,
Marcel Vela: Eu sunt de acord sa mi se reduca salariul; Cei care lucreaza in interiorul MAI nu vor fi afectati

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat ca este de acord sa i se reduca salariul si sa lucreze in somaj tehnic, dar ca angajatii din MAI nu trebuie sa se teama ca vor ajunge in aceasta situatie fiindca in cazul lor nu se pune problema. continuă pe Antena3

Vela: sunt de acord sa mi se reduca salariul si sa lucrez in somaj tehnic. Cei din MAI cu siguranta nu vor fi afectati de acest lucru

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, da asigurari ca angajatii MAI care sunt implicati in gestionarea situatiei create de criza medicala nu trebuie sa se teama ca salariile lor ar putea fi reduse prin implementarea unor masuri similare cu cele luate in cazul altor categorii de bugetari. Vela sustine ca MAI are chiar posibilitatea de a angaja oameni pentru sase luni, dar inca nu este cazul.

Marcel Vela, referitor la masura suspendarii exportului de cereale: ii asigur pe romani ca avem grau suficient pentru perioada urmatoare

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a explicat la Antena 3 anuntul facut ieri seara cu privire la suspendarea exportului de cereale.

Marcel Vela a anuntat o noua ordonanta militara referitoare la restrictiile de circulatie

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat o noua ordonanta militara referitoare la restrictiile de circulatie, urmand ca circulatia in afara locuintei dupa ora 22:00 sa fie permisa pentru cei care se ocupa cu pescuitul comercial si pentru apicultori.

VIDEO Ordonanta militara nr 8: Marcel Vela: Se prelungeste interdictia zborurilor spre Spania cu inca doua saptamani

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, a anuntat in aceasta seara Ordonanta Militara cu nr 8. Printre masurile cele mai importante amintim: se suspenda cumpararea de pachete majoritare de actiuni la companiile energetice; se interzice exportul de cereale, de produse de panificatie si de ulei; se prelungeste interdictia zborurilor spre Spania cu inca doua saptamani si Ministerul Transporturilor va aviza orice transport aerian, chiar daca aeroporturile sunt in subordinea Consiliului Judetean.

Marcel Vela prezinta Ordonanta Militara 8: Pietele si farmaciile raman deschise. Suspendarea zborurilor spre si dinspre Spania, prelungita. Exporturile de zahar, cereale si produse de panificatie, interzise (VIDEO)

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a prezentat, joi seara, principalele prevederi din Ordonanta Militara nr. 8, care actualizeaza regimul de restrictii din Romania. Actul normativ va intra in vigoare in.

Ordonanta Militara numarul 8. Marcel Vela: Stand in casa, vom reusi sa intram mai repede in normalitate

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, a declarat joi, la sediul MAI, ca a fost pregatita o noua ordonanta militara.

DOCUMENT Starea de urgenta: Agentia pentru achizitii publice a renuntat la promovarea unui OUG, dupa ce a fost acuzata ca actul i-ar scapa pe cei care dau tunuri financiare

Agentia Nationala pentru Achizitii Publice ANAP) a renuntat marti la promovarea unei Ordonante de Urgenta care viza noi reguli la achizitiile directe in situatii de urgenta, dupa ce deputata PSD Ana Birchall a publicat si a avertizat asupra unui proiect prin care s-ar acorda impunitatea: Cu alte cuvinte . ) toti cei care dau tunuri financiare in aceasta perioada nu vor raspunde legal!, a spus ea. Seful ANAP a transmis marti catre HotNews. ro proiectul de OUG, cu mentiunea ca este diferit de cel postat de Ana Birchall si ca s-a renuntat la promovarea sa deoarece masurile ar urma sa fie incluse in decretul pe care-l pregateste Guvernul pentru prelungirea starii de urgenta. Vezi in articol la ce proiect de OUG a lucrat ANAP si cum motiveaza seful Agentiei pentru achizitii de ce ar fi nevoie de aceste masuri.

Acestea sunt cele mai letale pandemii care au lovit omenirea de-a lungul timpului

Cele mai periculoase pandemii care au provocat milioane de decese in intreaga lume au fost variola, pojarul, gripa spaniola sau ciuma neagra, conform businessinsider. es.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2112 seconds )