Libnet.ro
UNICEF

10:15

Marcelo (Real Madrid), indisponibil trei luni din cauza unei accidentari

Hotnews Hotnews,
Marcelo (Real Madrid), indisponibil trei luni din cauza unei accidentari

Marcelo, fundasul formatiei Real Madrid, va lipsi de pe gazon aproximativ trei luni de zile din cauza unei accidentari, informeaza AFP. Fotbalistul a suferit o fractura la piciorul drept, in timpul unui antrenament al nationalei Braziliei. continuă pe Hotnews

Kelemen: UDMR ar putea pierde maximum trei mandate de parlamentar din cauza PCM si a PPMT.

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a recunoscut, luni, ca Uniunea ar putea pierde la alegerile din 9 decembrie maximum trei mandate parlamentare din cauza PCM si a PPMT, iar acestea nu vor ajunge la cele doua partide maghiare, ci la partide romanesti, transmite corespondentul Mediafax. Intrebat, luni, intr-o conferinta de presa la Cluj-Napoca, daca este un pericol pentru Uniune depunerea de candidaturi din partea PCM si a PPMT, Kelemen Hunor a spus ca pericolul exista, dar ca, in afara de UDMR, .

Deputatul Viorel Carare spune ca a demisionat din PDL din cauza tensiunilor din organizatia ...

Deputatul Viorel Carare, vicepresedinte al organizatie judetene Vaslui a PDL, a declarat ca si-a dat demisia din partid din cauza tensiunilor existente la nivelul organizatiei, acesta urmand sa activeze pana la finalul mandatului ca deputat independent, potrivit Mediafax. La mai putin de trei luni dupa ce a fost destituit din functia de prim-vicepresedinte al PDL Vaslui, deputatul Viorel Carare si-a dat demisia din partid si, pana la finalul mandatului, va activa, alaturi de alti noua .

Elev injunghiat in Voluntari, in fata scolii. A fost atacat din cauza unei fete

UPDATE 16:30- Elevul de liceu injunghiat, luni, la Voluntari, a fost atacat in timpul unui scandal izbucnit din cauza unei fete, au precizat, pentru Mediafax, surse din Politie. Potrivit anchetatorilor, cei trei.

Miercuri, din cauza mitingului USL, vor fi restrictii de trafic in zona National Arena

Trei strazi si un bulevard din zona National Arena vor fi inchise miercuri din cauza mitingului de lansare a candidatilor USL pentru alegerile parlamentare, informeaza Brigada de Politie Rutiera a Capitalei,.

Circulatie deviata pe DN1, in judetul Brasov, din cauza aglomeratiei. Vezi rute ocolitoare

Circulatia a fost deviata duminica dupa-amiaza, pe DN1, in judetul Brasov, din cauza aglomeratiei, anunta centrul Infotrafic al Politiei Romane. Astfel, incepand cu ora 15:45, pe sensul de mers dinspre.

Lagarde: Exista riscul unei supraincalziri a economiilor emergente din cauza actiunilor bancilor centrale

Directorul general al FMI, Christine Lagarde, a avertizat duminica, la incheierea reuniunii anuale a FMI si a Bancii Mondiale de la Tokyo, ca exista riscului de supraincalzire a economiilor emergente, din cauza masurilor exceptionale intreprinse de bancile centrale din Statele Unite si Europa, confirmand ingrijorarile exprimate de mai multe tari, precum Brazilia, relateaza AFP.

Al-Qaida indeamna la razboi sfant impotriva SUA si Israelului din cauza filmului Inocenta musulmanilor

Liderul retelei teroriste Al-Qaida, Ayman al-Zawahri, le-a cerut musulmanilor sa duca un razboi sfant impotriva Statelor Unite si Israelului din cauza unui film considerat ofensator la adresa profetului Mohamed. Intr-un mesaj audio transmis de As-Sahab, bratul armat al retelei AL-Qaida, si postat sambata pe site-urile militantilor, al-Zawahri sustine ca Washingtonul a permis producerea acestui film sub pretextul libertatii de exprimare, insa aceasta libertate nu i-a impiedicat sa tortureze detinuti musulmani.

Seful al-Qaida indeamna la razboi sfant, din cauza filmului antiislam

Liderul retelei teroriste al-Qaida, Ayman al-Zawahiri, ii indeamna pe musulmani sa duca un razboi sfant impotriva Statelor Unite si a Israelului, din cauza filmului considerat ofensator la adresa profetului.

Liderul Al-Qaida indeamna la razboi sfant din cauza filmului impotriva profetului Mohamed

Liderul retelei teroriste Al-Qaida, Ayman al-Zawahri, le-a cerut musulmanilor sa duca un razboi sfant impotriva Statelor Unite si Israelului din cauza unui film considerat ofensator la adresa profetului Mohamed, relateaza sursele de presa internationale.

COMPLETARE la SCRISOAREA lui Cristian Sima: Din cauza diferentei de fus orar, NU am asistat la ...

Fostul sef al Bursei din Sibiu, Cristian Sima, a trimis si o completare a presupusei scrisori publicate, vineri, de catre presa. In noul document, Sima scrie ca nu a asistat la propia lui mazilire in presa din Romania si povesteste cum i-a cunoscut pe Marie Rose Mociornita, Cosmin Gusa, Radu Soviani si Tudor Chirila. In scrisoare este pomenit si presedintele Traian Basescu. Romania libera reda integral completarea scrisorii atribuite lui Cristian Sima: Din cauza diferentei de fus orar nu am .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )