Libnet.ro
UNICEF

07:15

Marea Britanie: Un ciclist a scapat nevatamat dupa ce a fost lovit de o masina (VIDEO)

B1 B1,
Marea Britanie: Un ciclist a scapat nevatamat dupa ce a fost lovit de o masina (VIDEO)

Un ciclist a fost lovit de o masina, in timp ce mergea pe strazile dinLondra,Marea Britanie, insa a reusit sa scape nevatamat, relateaza HotNews. Filmuletul a fost postat pe Youtube chiar de. continuă pe B1

VIDEO A scapat fara nicio rana dupa ce a fost lovit de o masina

Un ciclist a fost lovit extrem de puternic de o masina in timp ce mergea prin Londra a reusit sa scape nevatamat. Clipul video a fost postat pe Youtube chiar de victima.

Marea Britanie continua exportul de arme si echipament militar in Rusia, dupa ce David Cameron a criticat Franta

Marea Britanie continua exportul de armament si echipament militar in Rusia, potrivit unui raport parlamentar britanic publicat miercuri, in ciuda criticii pe care premierul David Cameron a adus-o Frantei, in urma cu doua zile, pentru vanzarea unor.

Un avion belgian va aduce in Marea Britanie cutiile negre ale zborului MH17

Un avion militar belgian a decolat marti dupa-amiaza si se indrepata catre Kiev cu misiunea de a aduce in Marea Britanie cutiile negre ale avionului care efectua zborul MH17. Avionul de tip Embraer a decolat.

in ciuda sanctiunilor, Marea Britanie continua sa exporte arme catre Rusia

Marea Britanie continua sa autorizeze exportul de arme si echipament militar in Rusia, in ciuda apelului guvernamental la sanctiuni mai dure impotriva fostei republici socialiste, a informat astazi un grup de oficiali, citati de BBC.

Raport parlamentar: Marea Britanie exporta in continuare armament in Rusia

Premierul britanic a facut apel la Uniunea Europeana sa interzica vanzarile de arme catre Rusia si a afirmat luni ca Marea Britanie a incetat deja astfel de exporturi, asa cum a promis in martie. Dar raportul parlamentar publicat miercuri arata ca 251 de licente acordate de Guvernul britanic, care permit vanzarea de bunuri controlate in valoare totoala de 132 de milioane de lire sterline, sunt in continuare in vigoare.

Cutiile negre ale zborului MH17 urmeaza sa fie decriptate in Marea Britanie

Inregistrarile efectuate de catre cutiile negre ale avionului malaysian, probabil doborat de catre o racheta joi, pe cand se afla in spatiul aerian al Ucrainei, ar urma sa fie decriptate in Marea Britanie, a.

O prestigioasa casa de productie din Marea Britanie va realiza un documentar in coproductie cu echipa in Premiera

Antena 3 stabileste inca o premiera. O prestigioasa casa de productie din Marea Britanie, castigatoare a nu mai putin de 9 premii Bafta, realizeaza un documentar in coproductie cu echipa emisiunii In premiera. La baza.

India: 13 copii au murit, dupa ce un autobuz scolar a fost lovit de un tren

Cel putin 13 copii au murit, joi, dupa ce un autobuz scolar a fost lovit de un tran, in statul indian Telangana, a a nuntat politia locala, citata de BBC News. Trenul de pasageri a intrat in autobuz, tarandu-l.

IMAGINI SOCANTE! Un tanar din Craiova a fost lovit cu batele si taiat, chiar in fata iubitei sale

Un tanar din Craiova a ajuns la spital dupa ce a fost atacat in plina strada de mai multi indivizi. Sub o ploaie de lovituri, cu bate si cutite, tanarul s-a trezit aruncat la pamant, in plina strada,.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.222 seconds )