Libnet.ro
UNICEF

10:46

Marea Britanie a evacuat o parte din personalul ambasadei din Tripoli

B1 B1,
Marea Britanie a evacuat o parte din personalul ambasadei din Tripoli

Marea Britanie a evacuat temporar o mica parte a personalului ambasadei din Tripoli din cauza implicatiilor privind securitatea legate de incertitudinea politica actuala, anunta purtatorul de cuvant al. continuă pe B1

Marea Britanie a evacuat Ambasada din Libia, din cauza securitatii legate de incertitudinea politica

Marea Britanie a evacuat temporar o mica parte din personalul ambasadei din Tripoli, a anuntat, vineri, purtatorul de cuvant al Ministerului britanic de Externe. Masura a fost luata din cauza implicatiilor.

Marea Britanie retrage o parte din corpul diplomatic de la Tripoli

Marea Britanie isi retrage temporar staff-ul diplomatic neesential din Libia, din cauza ingrijorarilor privind incertitudinile de ordin politic din aceasta tara, se arata intr-un comunicat al ambadasei de la.

Societe Generale isi va reloca in Romania, Maroc si India o parte din activitatile financiare si informatice

Societe Generale isi va reloca o parte din activitatile financiare si informatice in Romania, Maroc si India, a declarat marti Eric Boyere, liderul sindicatului CFTC de la Societe Generale, intr-un interviu acordat cotidianului L'Express. Grupul Societe Generale a demarat un plan Ambition 2015, care urmareste cresterea rentabilitatii si eficientei financiare a Grupului. In urma acestuia, vor fi desfiintate peste 1. 000 de posturi la nivel mondial in urmatorii trei ani, dintre care 550 numai la sediul din Paris al grupului, conform unui plan care vizeaza realizarea unor economii de 900 milioane de euro.

ştiri de la B1

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1939 seconds )