Libnet.ro
UNICEF

11:15

Marea Britanie: O furtuna a dus la anularea si amanarea mai multor zboruri de pe aeroportul Stansted

Adevărul Adevărul,
Marea Britanie: O furtuna a dus la anularea si amanarea mai multor zboruri de pe aeroportul Stansted

Sute de pasageri au ramas blocati in aeroportul Stansted din apropierea Londrei dupa ce fulgerele au lovit sistemele de alimentare cu combustibil a aeronavelor, oprind astfel decolarea mai multor avioane, scrie BBC. continuă pe Adevărul

Britanicii se grabesc sa devina cetateni germani nainte ca Marea Britanie sa se retraga din Uniunea Europeana

Britanicii se grabesc sa devina cetateni germani inainte ca Marea Britanie sa se retraga din Uniunea Europeana. Potrivit cifrelor, de 10 ori mai multi britanici au devenit cetateni germani in 2017 decat in 2015, fiind al doilea an consecutiv in care un numar record de britanici obtin cetatenia germana, informeaza miercuri Oficiul Federal German pentru Statistica Destatis). Legatura cu apropiatul Brexit este evidenta, a declarat Destatis. , potrivit Rador.

Imagini socante la un meci de fotbal din Marea Britanie. Un arbitru a fost batut fara mila de catre jucatori si fani - VIDEO

Scene de groaza la un meci de fotbal din Marea Britanie, disputat intre doua echipe de amatori. Dumlupinar Yeni Malatya Spor si GS FC, formate exclusiv din etnici turci, au disputat, la Londra, finala London .

Site-urile mai multor publicatii americane sunt blocate. Ce s-a intamplat

Accesul utilizatorilor europeni la mai multe prestigioase publicatii americane este temporar blocat, ca urmare a intrarii in vigoare a Legii pentru Protectia Datelor. Prin aceasta masura, autoritatile de la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1956 seconds )