Libnet.ro
UNICEF

18:30

Marea Britanie: Premierul David Cameron confunda din neatentie viitorul carierei sale cu cel al tarii

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie: Premierul David Cameron confunda din neatentie viitorul carierei sale cu cel al tarii

Premierul britanic David Cameron si-a atras vineri o ploaie de critici dupa ce a declarat ca alegerile legislative de pe 7 mai din Marea Britanie constituie un moment decisiv pentru cariera sa, inainte de a se corecta imediat evocand interesul tarii, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Know-how si resurse financiare din Marea Britanie pentru gestionarea problemei cainilor fara stapan din Galati

Primarul municipiului Galati, Marius Stan, a avut discutii cu reprezentantii unor organizatii non-guvernamentale din Bucuresti si Marea Britanie pe tema gestionarii problemelor legate de cainii fara stapan.

Multimilionarii din Marea Britanie si-au dublat averile fata de 2009

Multimilionarii din Marea Britanie si-au dublat averile de la declansarea crizei, in 2009, conform clasamentului celor mai bogate persoane, publicata duminica de Sunday Times, top in fruntea caruia se afla proprietarul Warner Music, Len Blavatnik, cu 19,997 miliarde dolari, relateaza agentia EFE, citata de Agerpres.

Alegeri parlamentare in Marea Britanie: Conservatorii par a avea un foarte mic avans, dar laburistii ar putea intoarce rezultatul prin alianta perdantilor

Alegerile parlamentare britanice din 7 mai reprezinta o bataie de cap pentru institutiile de sondaj, care prezic toate un rezultat foarte strans, dar sunt divizate in ceea ce priveste deznodamantul. Cu atat mai mult cu cat conservatorii, care ar putea obtine cel mai mare numar de parlamentari, ar putea fi privati de victorie printr-o alianta a perdantilor condusa de laburisti, scrie AFP.

Daca iese din UE, Marea Britanie pierde peste 300 miliarde euro

O eventuala iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana UE) ar fi foarte costisitoare atat pentru aceasta tara, cat si pentru alte state de pe continent, in special pentru Irlanda, Luxemburg si Belgia, arata un studiu publicat ieri de fundatia Bertelsmann, conform AFP, transmite Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )