Libnet.ro
UNICEF

12:45

Marea Britanie interzice sexul intre persoane care nu au acelasi domiciliu

Antena3 Antena3,
Marea Britanie interzice sexul intre persoane care nu au acelasi domiciliu

In contextul epidemiei de coronavirus, guvernul britanic a emis pe 1 iunie un nou set de masuri, printre care interzicerea socializarii in interior cu o persoana din afara gospodariei. Presa a exploatat aceasta masura si a afirmat ca premierul Boris Johnson interzice sexul pentru persoanele care nu au acelasi domiciliu. continuă pe Antena3

Boris Johnson interzice britanicilor sexul intre persoane care nu au acelasi domiciliu

Noile masuri pentru prevenirea infectarii cu coronavirus interzice britanicilor sa faca sex in propria casa cu o persoana care nu isi are domiciliul acolo.

Barnier acuza Marea Britanie ca face pasi inapoi de la angajamentele pe care si le-a asumat si ameninta cu un no deal

Negociatorul-sef UE al Brexitului Michel Barnier a acuzat duminica Marea Britanie de faptul ca a facut pati in urma fata de angajamentele pe care si le-a asumat si a amenintat ca nu se va incheia un acord in cazul in care acest lucru continua, relateaza DPA.

Un numar de 260 de cetateni romani au fost repatriati din Turcia si din Marea Britanie

Un numar de 260 de cetateni romani au fost repatriati din Turcia si din Marea Britanie, printre acestia din urma fiind persoane fara adapost, personal navigant si persoane care erau spitalizate, anunta Ministerul Afacerilor Externe.

Coronavirus: Bilantul oficial al deceselor in Marea Britanie a depasit 50.000, potrivit ultimelor cifre ale Institutului de Statistica

Bilantul oficial al deceselor provocate de Covid-19 in Marea Britanie a depasit 50. 000, potrivit unor noi date facute publice marti dimineata de catre Oficiul National de Statistica ONS) din Regatul Unit, scrie The Guardian.

Roman, ranit grav dupa ce a sarit in mare de pe o stanca din Marea Britanie VIDEO

Un cetatean roman a fost ranit grav dupa ce a sarit in mare de pe o stanca din Dorset, Marea Britanie, de la o inaltime de aproximativ 60 de metri.

Roman ranit dupa ce a sarit in mare de pe o stanca inalta de 60 de metri, in Marea Britanie

Un cetatean roman a fost ranit in urma unui incident produs in Dorset, Marea Britanie, dupa ce a sarit in mare de pe o stanca, de la o inaltime de aproximativ 60 de metri. MAE a precizat ca acesta a fost transportat in stare grava la spital, acum fiind stabil.

Trump vrea sa-l readuca pe Putin la masa bogatilor, Marea Britanie si Canada nici nu vor sa auda

Presedintii Vladimir Putin si Donald Trump au discutat luni la telefon propunerea liderului american de a largi formatul G7, a anuntat un comunicat al Kremlinului. Dar, premierul Canadei, Justin Trudeau, a exclus acest lucru, iar Marea Britanie a ameninsat chiar ca isi va folosi dreptul de veto.

Documente scot la iveala decizia din spatele gestionarii dezastruoase a epidemiei in Marea Britanie: de ce tara nu a actionat mai devreme

Dezastrul gestionarii epidemiei din Marea Britanie se explica prin decizia de a abandona testarea si depistarea contactilor la inceputul epidemiei, arata documente oficiale date publicitatii vineri. Sistemul de sanatate nu putea face fata decat unui numar de cinci cazuri pe saptamana, de aceea expertii au renuntat la ele, relateaza The Telegraph.

Cum se apara guvernul Boris Johnson, dupa ce anumiti oameni de stiinta au reclamat ca ar fi prea devreme pentru relaxarea restrictiilor de carantina din Marea Britanie

Dominic Raab, seful diplomatiei britanice, a aparat atenta relaxare a restrictiilor de carantina din Marea Britanie, explicand ca a fost pasul corect de facut in acest moment, relateaza.

Avertisment privind relaxarea restrictiilor in Marea Britanie: Riscam sa pierdem controlul asupra pandemiei de COVID-19

Marea Britanie risca sa piarda din nou controlul asupra pandemiei COVID-19, deoarece incepe sa-si ridice blocajul in mod dezorganizat, fara un program complet functional, au avertizat sambata trei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )