Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un numar de 260 de cetateni romani au fost repatriati din Turcia si din Marea Britanie

Adevărul Adevărul,
Un numar de 260 de cetateni romani au fost repatriati din Turcia si din Marea Britanie

Un numar de 260 de cetateni romani au fost repatriati din Turcia si din Marea Britanie, printre acestia din urma fiind persoane fara adapost, personal navigant si persoane care erau spitalizate, anunta Ministerul Afacerilor Externe. continuă pe Adevărul

32 de cetateni romani au fost repatriati din Siria si Liban

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca, in cursul zilei de 30 mai, a fost facilitata revenirea .

470 de romani au fost repatriati din Spania, Belgia, Irak si Tarile de Jos

Repatrierea a fost asigurata prin intermediul a trei curse operate de compania Tarom si a unei curse.

Ministerul de Externe: 32 de cetateni romani, repatriati din Liban si Siria, cu o aeronava TAROM

Ministerul Afacerilor Externe anunta ca 32 de cetateni romani au fost repatriati din Liban si Siria, cu o aeronava TAROM.

El a castigat Romanii au talent. Finala a fost transmisa din afara platoului obisnuit

Aseara s-a desfasurat, intr-un mod cu totul inedit, finala sezonului 10 al emisiunii Romanii au talent. Show-ul s-a desfasurat din afara platoului obisnuit, dar iata cine sunt marii castigatori! .

MAE: Au fost repatriati 620 de romani bolocati in Franta, Olanda si Spania din cauza restrictiilor privind transportul aerian, impuse in contextul pandemiei de coronavirus

Ministerul roman al Afacerilor Externe MAE) anunta ca in cursul zilei de duminica, 31 mai, a fost facilitata revenirea in tara a 620 de romani, care, din diferite motive nu si-au mai putut prelungi sederea.

MAE: Au fost repatriati 620 de romani blocati in Franta, Olanda si Spania din cauza restrictiilor privind transportul aerian, impuse in contextul pandemiei de coronavirus

Ministerul roman al Afacerilor Externe MAE) anunta ca in cursul zilei de duminica, 31 mai, a fost facilitata revenirea in tara a 620 de romani, care, din diferite motive nu si-au mai putut prelungi sederea.

Un startup de jocuri pe mobil din Turcia a fost vandut pentru 1,8 miliarde dolari

Compania de jocuri Zynga a cumparat startup-ul turc Peak Games pentru suma de 1,8 miliarde dolari. Studiourile din Istanbul sunt cunoscute pentru jocurile populare in stilul Candy-Crush 8213; Toon Blast si Toy Blast.

Fost primar din Olt, candidat PNL pentru un nou mandat, oda lui Nicolae Ceausescu: Un presedinte patriot! Pe timpul lui sa reconstruit Romania

Eugen Stania, fost primar al unei localitati din Olt si candidat din partea PNL pentru un nou mandat, ii aduce o oda lui Nicolae Ceausescu. intr-un mesaj cu greseli gramaticale postat pe pagina sa de Facebook, Stania sustine ca Ceausescu a fost un presedinte patriot, iar in perioada comunismului s-a reconstruit Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )