Libnet.ro
UNICEF

11:45

Marea Britanie: Nu va fi nicio actiune militara in Siria inaintea rezultatelor anchetei ONU privind folosirea armelor chimice

Adevărul Adevărul,
Marea Britanie: Nu va fi nicio actiune militara in Siria inaintea rezultatelor anchetei ONU privind folosirea armelor chimice

Guvernul britanic a declarat miercuri ca nu va lansa o actiune militara in Siria inainte de a afla rezultatele expertilor ONU care ancheteaza la locul unui presupus atac cu arme chimice. continuă pe Adevărul

Marea Britanie nu va interveni militar in Siria inaintea rezultatelor anchetei ONU

Guvernul britanic nu va lansa o actiune militara in Siria inainte de a afla rezultatele expertilor ONU care ancheteaza la locul unui presupus atac cu arme chimice, potrivit unei motiuni care va fi supusa joi.

Londra pregateste planurile de interventie pentru o posibila actiune militara in Siria

Londra pregateste planuri pentru interventie militara ca raspuns la atacul cu arme chimice din Siria, anunta Downing Street, citat de BBC. Premierul britanic ar putea chema parlamentarii din vacanta, dupa ce se va intoarce la resedinta oficiala marti dupa-amiaza.

Marea Britanie se pregateste pentru o actiune militara in Siria: e nevoie de o interventie rapida

Marea Britanie pregateste planuri pentru o posibila actiune militara inSiria, ca raspuns la folosirea armelor chimice in tara lui Bashar al-Assad, a anuntat marti un purtator de cuvant al premierului.

Marea Britanie pregateste o posibila actiune militara in Siria

Un purtator de cuvant al premierului britanic David Cameron a anuntat, marti, ca Marea Britanie pregateste un plan pentru a actiona militar in Siria, ca raspuns la folosirea armelor chimice asupra civililor.

Marea Britanie se pregateste pentru un atac in Siria

Marea Britanie pregateste planuri pentru o posibila actiune militara inSiria, ca raspuns la folosirea armelor chimice in tara lui Bashar al-Assad, a anuntat marti un purtator de cuvant al premierului.

Hollande: O decizie cu privire la o actiune militara in Siria va fi luata in zilele ...

Presedintele Francois Hollande a anuntat, intr-o declaratie de politica externa sustinuta marti la Paris, ca o decizie cu privire la o actiune militara in Siria va fi luata in zilele urmatoare, transmite Mediafax. Exista momente in care aceasta responsabilitate este greu de angajat. Sa angajezi sau nu angajezi Franta, sa actionezi sau sa nu actionezi, sa decizi sau sa nu decizi, sa intervii sau sa nu o faci, o data in plus aceasta problema va reveni in zilele urmatoare, a declarat .

Marea Britanie se pregateste pentru un atac in Siria. Sedinta de urgenta in Parlament, joi

Marea Britanie se pregateste pentru un atac militar asupra Siriei, ca raspuns la folosirea armelor chimice in tara lui Bashar al-Assad, chiar si fara acordul Consiliului de Securitate al ONU, dupa cum a.

Marea Britanie se pregateste pentru un atac in Siria, chiar si fara acordul ONU

Update 13. 53 - Marea Britanie se pregateste pentru un atac militar asupra Siriei, ca raspuns la folosirea armelor chimice in tara lui Bashar al-Assad, chiar si fara acordul Consiliului de Securitate al ONU,.

CRIZA SIRIA: Londra sustine ca nu va fi nici o actiune militara inaintea rezultatelor ...

Guvernul britanic a anuntat, miercuri, ca nu va avea loc nici o actiune militara in Siria inainte de prezentarea rezultatelor anchetei ONU, transmite Mediafax. Guvernul britanic nu va lansa o actiune militara in Siria inainte de a afla rezultatele expertilor ONU care ancheteaza la locul unui presupus atac cu arme chimice, potrivit unei motiuni care va fi supusa joi Parlamentului. Secretarul general al ONU trebuie sa se poata adresa Consiliului de Securitate imediat dupa incheierea misiunii .

LIVE TEXT Criza siriana: Statele Unite si Marea Britanie s-ar pregati sa lanseze atacuri militare punitive limitate la sfarsitul saptamanii. / Decizia Consiliului de Securitate al ONU, amanata. / NATO: O interventie directa a Aliantei nu e pe ordinea de

Statele Unite si Marea Britanie isi pun la punct planurile si ar urma sa lanseze atacuri militare punitive limitate impotriva regimului Bashar al-Assad la sfarsitul acestei saptamani, dupa utilizarea odioasa de arme chimice in apropierea Damascului, scrie miercuri The Guardian. Miercuri era asteptata si o decizie a Consiliului de Securitate al ONU pe aceasta tema, insa Organizatia asteapta concluzia inspectorilor trimisi in Siria, iar hotararea poate fi amanata inca 4 zile. Ora 17:32: Surse diplomatice: NATO a condamnat miercuri utilizarea armelor chimice de catre regimul Bashar al-Assad, lucru pe care il considera inacceptabil, insa o interventie directa a Aliantei in Siria nu este pe ordinea de zi. Ora 16:35: Statele Unite, Marea Britanie si Franta au ajutat teroristii sa utilizeze arme chimice, iar aceleasi grupari ar putea folosi in curand aceste arme si impotriva Europei, sustine vice-ministrul sirian de Externe. Ora 15:53: Inspectorii ONU trimisi in Siria au nevoie de 4 zile pentru o concluzie in investigatia lor privind utilizarea armelor chimice. Lasati-i sa isi termine munca in 4 zile, a declarat Ban Ki-Moon in cadrul unei conferinte de presa la Haga. Apoi expertii vor trebui sa efectueze analize stiintifice, apoi va trebui sa facem un raport pentru Consiliul de Securitate pentru ca acesta sa ia actiunile pe care le considera necesare, spune secretarul general al Organizatiei Natiunilor Unite. Ora 15:03: Statele Unite pregatesc o actiune militara unilaterala impotriva Siriei si au discutat cu aliatii lor despre un atac care ar putea dura mai mult de o zi, a declarat miercuri un inalt oficial american care a dorit sa isi pastreze anonimatul. Ora 14:58: Lakhdar Brahimi, emisarul special al ONU si al Ligii Arabe in Siria: Unda verde a Consiliului de Securitate al ONU, necesara pentru o interventie in Siria. Ora 14:33: Rusia: ONU trebuie sa astepte raportul inspectorilor trimisi in Siria inainte de a adopta o rezolutie. Ora 13:27: Parlamentul francez se reuneste pe 4 septembrie intr-o sesiune extraordinara ce are ca tema criza siriana. Ora 13:01: Polonia exclude o participare la o eventuala interventie militara in Siria - premierul Donald Tusk.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )