Libnet.ro
UNICEF

22:00

Marea Britanie se pregateste pentru un atac in Siria, chiar si fara acordul ONU

Antena3 Antena3,
Marea Britanie se pregateste pentru un atac in Siria, chiar si fara acordul ONU

Update 13. 53 - Marea Britanie se pregateste pentru un atac militar asupra Siriei, ca raspuns la folosirea armelor chimice in tara lui Bashar al-Assad, chiar si fara acordul Consiliului de Securitate al ONU,. continuă pe Antena3

Marea Britanie se pregateste pentru un atac in Siria

Marea Britanie pregateste planuri pentru o posibila actiune militara inSiria, ca raspuns la folosirea armelor chimice in tara lui Bashar al-Assad, a anuntat marti un purtator de cuvant al premierului.

Marea Britanie se pregateste pentru un atac in Siria. Sedinta de urgenta in Parlament, joi

Marea Britanie se pregateste pentru un atac militar asupra Siriei, ca raspuns la folosirea armelor chimice in tara lui Bashar al-Assad, chiar si fara acordul Consiliului de Securitate al ONU, dupa cum a.

Marea Britanie se pregateste pentru o actiune militara in Siria: e nevoie de o interventie rapida

Marea Britanie pregateste planuri pentru o posibila actiune militara inSiria, ca raspuns la folosirea armelor chimice in tara lui Bashar al-Assad, a anuntat marti un purtator de cuvant al premierului.

Marea Britanie pregateste o posibila actiune militara in Siria

Un purtator de cuvant al premierului britanic David Cameron a anuntat, marti, ca Marea Britanie pregateste un plan pentru a actiona militar in Siria, ca raspuns la folosirea armelor chimice asupra civililor.

SUA si Marea Britanie avertizeaza ca ar putea exista o riposta importanta impotriva Siriei

Statele Unite si Marea Britanie avertizeaza ca va exista o riposta importanta daca se va demonstra ca regimul Bashar Al-Assad a utilizat arme chimice, informeaza BBC News online.

Topul tarilor din Uniunea Europeana cu cele mai mari deficite comerciale. Importurile din Franta si Marea Britanie depasesc cu zeci de miliarde exporturile

Deficitele comerciale din Franta, Marea Britanie si Grecia, adica diferenta dintre exporturile si importurile realizate de aceste tari, se ridica la zeci de miliarde de euro dupa primele cinci luni din 2013, cele trei state ocupand primele trei locuri intr-un clasament al membrelor Uniunii Europene UE) cu balante comerciale negative.

Franta si Marea Britanie acuza Siria de atac chimic

Toate informatiile arata ca regimul sirian a comis un atac cu arme chimice, zilele trecute, la Damasc, a declarat ministrul francez de Externe, Laurent Fabius, aflat in vizita in Cisiordania, potrivit AFP.

Franta si Marea Britanie acuza regimul sirian ca a comis un ATAC CHIMIC. Pentagonul pregateste o INTERVENTIE MILITARA

Toate informatiile arata ca regimul sirian a comis un atac cu arme chimice, zilele trecute, la Damasc, afirma ministrul francez de Externe, Laurent Fabius, aflat in vizita in Cisiordania. Toate informatiile de.

Subiectele weekend-ului in lume: Siria autorizeaza ancheta ONU in privinta atacului cu arme chimice/ SUA si Marea Britanie sunt aproape de pregatirea unei interventii in Siria/ Procesul fostului lider chinez Bo Xilai a inceput

Atacurile cu arme chimice din Siria au reprezentant principalul subiect in presa internationala de la acest sfarsit de saptamana. Secretarul american al Apararii a declarat ca Pentagonul Pentagonul este pregatit sa puna in aplicare o interventie militara in Siria, daca presedintele Barack Obama va ordona acest lucru. Intre timp, regimul sirian, care a negat vehement aceste acuzatii, a permis ONU desfasurarea unei anchete a expertilor sai, care a va incepe luni. Vezi in text principalele subiecte in presa internationala.

Convorbire la nivel inalt, intre Rusia si Marea Britanie, privind Siria

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a purtat, astazi, o convorbire telefonica cu premierul britanic David Cameron, cu privire la situatia din Siria, a anuntat biroul de presa al Kremlinului, intr-un comunicat, citat de AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )