Libnet.ro
UNICEF

09:15

MAREA BRITANIE: Nigel Farage lanseaza Partidul Brexitului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MAREA BRITANIE: Nigel Farage lanseaza Partidul Brexitului

Fostul lider UKIP, Nigel Farage, va lansa astazi, Partidul Brexitului, despre care a afirmat ca va avea politici similare cu cele ale UKIP, insa existand o diferenta mare la nivel de personal. continuă pe Ziarul Bursa

Marea Britanie: Nigel Farage lanseaza Partidul Brexitului si trimite sageti catre UKIP

Fostul lider UKIP, Nigel Farage, lanseaza vineri Partidul Brexitului, despre care a afirmat ca va avea politici similare cu cele ale UKIP, insa existand o diferenta mare la nivel de personal, scrie BBC.

Fostul presedinte al UKIP, Nigel Farage, a lansat vineri Partidul Brexit

Nigel Farage, unul dintre liderii campaniei privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, a lansat vineri Partidul Brexit si a anuntat ca noua formatiune va candida la alegerile europarlamentare din luna mai, potrivit Mediafax.

Dancila, printre europarlamentarii-cheie in legislatura 2014-2019, alaturi de populisti ca Nigel Farage si Marine Le Pen sau de lideri ca Manfred Weber (presa)

Politico. eu prezinta o lista de 40 de europarlamentari care au jucat un rol cheie, fie el pozitiv sau negativ, in ultima legislatura a Parlamentului European care e pe punctul de a se incheia. Pe lista apar politicieni care au militat pentru statul de drept, asa cum este liderul PPE Manfred Weber, dar si cei cu o influenta toxica pentru Europa, cum este britanicul Nigel Farage. Pe locul 10, figureaza si Viorica Dancila, despre care publicatia noteaza ca a fost promovata de controversatul Liviu Dragnea si acuzata de incompetenta de presedintele Iohannis.

Brexitul a fost AMANAT cu inca cateva luni. Detaliile intelegerii dintre UE si Marea Britanie

Uniunea Europeana si Marea Britanie au cazut de acord cu amanarea Brexitului pana pe data de 31 octombrie, anunta BBC. Declaratiile oficialilor celor doua parti de dupa intalnire au fost, insa,.

Brexitul a fost AMANAT pana in toamna. Detaliile intelegerii dintre UE si Marea Britanie

Uniunea Europeana si Marea Britanie au cazut de acord cu amanarea Brexitului pana pe data de 31 octombrie, anunta BBC. Declaratiile oficialilor celor doua parti de dupa intalnire au fost, insa,.

O tanara de 24 de ani din Marea Britanie a murit in Muntii Apuseni, la cea mai dura cursa de ATV-uri din Europa

Tragedie in judetul Cluj, la cea mai dura cursa de ATV-uri din Europa. O tanara de 24 de ani din Marea Britanie a murit in Muntii Apuseni, pe un traseu extrem de periculos, strivita de propriul ATV. Zona.

O tanara din Marea Britanie a murit in Romania, dupa ce s-a rasturnat cu un ATV

O tanara din Marea Britanie si-a pierdut viata dupa ce s-a rasturnat cu ATV-ul, la un concurs de care a avut loc joi, 11 aprilie, in comuna Margau, din judetul Cluj.

Donald Trump critica Uniunea Europeana ca e prea dura cu Marea Britanie in privinta Brexit-ului

Presedintele Donald Trump a reprosat Uniunii Europene ca este prea dura cu Marea Britanie in ceea ce priveste Brexit-ul. Mare pacat ca Uniunea Europeana este asa dura cu Regatul Unit si.

Trump acuza Uniunea Europeana ca este prea dura cu Marea Britanie. Avertismentul presedintelui

Presedintele american Donald Trump le-a reprosat liderilor UE ca sunt prea duri cu Marea Britanie, in problema Brexit-ul. in context, el a acuzat Uniunea ca este si un partener comercial brutal in relatia cu SUA, avertizand insa ca acest lucru se va schimba.

Theresa May afirma ca isi doreste ca Marea Britanie sa paraseasca Uniunea Europeana cat mai curand posibil

Premierul britanic Theresa May a declarat ca isi doreste ca Marea Britanie sa paraseasca Uniunea Europeana cat mai curand posibil, explicand ca liderii UE au acceptat ca Regatul Unit ar putea parasi Blocul comunitar chiar inainte de luna octombrie, in cazul ratificarii acordului de Brexit, potrivit Mediafax citand The Guardian.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )