Libnet.ro
UNICEF

05:15

Theresa May afirma ca isi doreste ca Marea Britanie sa paraseasca Uniunea Europeana cat mai curand posibil

Hotnews Hotnews,
 Theresa May afirma ca isi doreste ca Marea Britanie sa paraseasca Uniunea Europeana cat mai curand posibil

Premierul britanic Theresa May a declarat ca isi doreste ca Marea Britanie sa paraseasca Uniunea Europeana cat mai curand posibil, explicand ca liderii UE au acceptat ca Regatul Unit ar putea parasi Blocul comunitar chiar inainte de luna octombrie, in cazul ratificarii acordului de Brexit, potrivit Mediafax citand The Guardian. continuă pe Hotnews

Soft Brexit 2020 sau No Brexit: tumultul politic in Marea Britanie de dupa Theresa May

Prim-ministrul britanic Theresa May a trimis o scrisoare catre Consiliul European, catre Presedintele Donald Tusk, in care solicita prelungirea termenului pentru Brexit la 30 iunie 2019. Reactiile membrilor Consiliului, in special Franta si Spania, au fost extrem de clare, reiterand pozitiile enuntate anterior:.

Chifu: Orice amanare, ciclu nou de alegeri sau referendum impinge Marea Britanie din nou in UE

Prim-ministrul britanic Theresa May a trimis o scrisoare catre Consiliul European, catre Presedintele Donald Tusk, in care solicita prelungirea termenului pentru Brexit la 30 iunie 2019. Reactiile membrilor Consiliului, in special Franta si Spania, au fost extrem de clare, reiterand pozitiile enuntate anterior:.

Theresa May sugereaza ca ar accepta amanarea Brexit pe termen lung

Premierul britanic Theresa May a semnalat miercuri ca ar fi dispusa sa accepte o oferta UE privind amanarea Brexit pe termen lung, atat timp cat Marea Britanie va putea parasi Blocul comunitar in momentul ratificarii acordului de Brexit, informeaza Mediafax citand cotidianul The Guardian. Merkel, in favoarea unei amanari a Brexitului dincolo de 30 iunie: Este posibil ca termenul acordat de UE sa fie mai lung decat cel cerut de May .

Theresa May cere amanarea Brexitului pana in 30 iunie

Premierul britanic Theresa May a cerut, la finele saptamanii trecute, amanarea iesirii tarii sale din UE Brexit) pana la 30 iunie 2019, mentionand ca Guvernul sau urmareste sa paraseasca blocul comunitar intr-un mod ordonat, fara o intarziere nejustificata.

Brexit se amana, din nou: ce au stabilit Angela Merkel si Theresa May

Theresa May incearca disperata sa finalizeze un Brexit bazat pe o intelegere cu Uniunea Europeana si tocmai a gasit un aliat in Angela Merkel. Theresa May nu mai are deloc parte de sustinere politica in Regatul Unit al Marii Britanii, dar asta nu inseamna ca s-a descurajat cand vine vorba de incheierea unui Brexit in [] .

THERESA MAY: Un acord intre guvern si opozitie va necesita compromisuri de ambele parti

Premierul britanic Theresa May a apreciat, intr-un video publicat duminica, ca ajungerea la un acord intre guvernul sau si opozitia laburista in dosarul Brexit presupune ''compromisuri de ambele parti '', relateaza AFP.

Theresa May prezinta explicatii in Camera Comunelor dupa amanarea Brexitului

Premierul britanic Theresa May a prezentat astazi, explicatii in Camera Comunelor, dupa ce a obtinut de la Uniunea Europeana, o amanare de sase luni a Brexitului.

UPDATE: Liderii UE aproba amanarea Brexit pana la 31 octombrie 2019/Theresa May a acceptat oferta UE

Liderii Uniunii Europene si premierul Marii Britanii, Theresa May, au acceptat joi amanarea Brexit pana pe data de 31 octombrie 2019, a anuntat Donald Tusk, presedintele Consiliului European, la finalul unui summit extraordinar al Consiliului European, care a fost marcat de divergente franco-germane, scrie Mediafax.

Theresa May merge azi la Paris si la Berlin sa ceara sustinere pentru amanarea Brexit

Prim-ministrul britanic Theresa May se va intalni marti cu presedintele francez Emmanuel Macron si cancelarului german Angela Merkel pentru a obtine sustinerea necesara pentru o amanare a iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, scrie Mediafax, citand Reuters.

Theresa May se va intalni maine cu Angela Merkel pentru discutii privind Brexitul

Premierul britanic Theresa May se va intalni maine cu cancelarul german Angela Merkel la Berlin pentru a discuta privind Brexitul, a informat luni Steffen Seibert, un purtator de cuvant al guvernului german .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )