Libnet.ro
UNICEF

07:01

Marea Britanie: Un roman cautat pentru ca amenintase cu decapitarea doua eleve de la o scoala militara a fost arestat

România Liberă România Liberă,
Marea Britanie: Un roman cautat pentru ca amenintase cu decapitarea doua eleve de la o scoala militara a fost arestat

Un roman care era dat in urmarire pentru ca ar fi amenintat cu decapitarea doua eleve ale unei scoli militare britanice a fost arestat la revenirea in Marea Britanie, a fost inculpat si va fi prezentat in instanta luni. continuă pe România Liberă

Un roman cautat pentru ca amenintase cu decapitarea doua eleve de la o scoala militara britanica a fost arestat

Un roman care era dat in urmarire pentru ca ar fi amenintat cu decapitarea doua eleve ale unei scoli militare britanice a fost arestat la revenirea in Marea Britanie. El a fost inculpat si va fi prezentat in.

Un roman cautat pentru ca amenintase cu decapitarea militari britanici a fost arestat

Un roman care era dat in urmarire pentru ca ar fi amenintat cu decapitarea doua eleve ale unei scoli militare britanice a fost arestat la revenirea in Marea Britanie, a fost inculpat si va fi prezentat in instanta luni, relateaza site-ul ziarului The Guardian.

Un roman arestat pentru ca amenintase cu decapitarea militari in Marea Britanie

Un roman care era dat in urmarire pentru ca ar fi amenintat cu decapitarea doua eleve ale unei scoli militare britanice a fost arestat la revenirea in Marea Britanie, a fost inculpat si va fi prezentat in instanta luni, relateaza site-ul ziarului The.

MAREA BRITANIE: Romanul care ar fi amenintat cu decapitarea unor eleve de la o scoala militara, arestat

Cotidianul britanic The Guardian sustine ca romanul care era dat in urmarire pentru ca ar fi amenintat cu decapitarea doua eleve ale unei scoli militare britanice a fost arestat la revenirea in Marea Britanie.

Romanii care pleaca sa munceasca in Marea Britanie ar trebui sa aiba cel putin 1.600 de lire

Romanii care pleaca sa munceasca in Marea Britanie ar trebui sa aiba cel putin 1. 600 de lire pentru cheltuielile de baza din primele doua luni si sa fie atenti in ce conditii lucreaza, pentru ca munca la negru poate fi sanctionata cu pana la 20. 000 de.

Cati bani trebuie sa ai ca sa poti sa pleci la munca in Marea Britanie

Romanii care pleaca sa munceasca in Marea Britanie ar trebui sa aiba cel putin 1. 600 de lire pentru cheltuielile de baza din primele doua luni si sa fie atenti in ce conditii lucreaza, pentru ca munca la negru poate fi sanctionata cu pana la 20. 000 de lire.

Romanii din Marea Britanie reactioneaza dupa difuzarea documentarului Vin romanii!: Protest impotriva Channel 4

Romanii din Marea Britanie sunt asteptati pe 22 februarie de la ora 15. 00 in fata sediul Channel 4,SW1P 2TX, 124 Horseferry Road, pentru a protesta in liniste impotriva modului in careChannel.

Ce vor englezii de la romanii care merg in Marea Britanie

Paul Brummell, ambasadorul Regatului Unit la Bucuresti, sustine, ca romanii sunt bine veniti in Marea Britanie si vrea ca romanii care merg acolo sa fie suficient de pregatiti pentru aceasta experienta pentru ca englezii nu vor sa vada oameni fara adapost pe strazile Londrei.

Parlamentul britanic critica dur UE si Marea Britanie pentru reactia fata de Rusia: Somnambulism, lipsa de capacitate analitica

Comisia parlamentara britanica precizeaza intr-un raport ca UE si Marea Britanie au dat dovada de somnambulism in criza ucraineana, au esuat in gestionarea situatiei si nu au inteles natura.

Masuri anti-saraci: Un magazin luxos din Marea Britanie a instalat tepuse pe trotuar impotriva oamenilor strazii

Magazinul Selfridges din Manchester, Marea Britanie, a luat decizia de a instala pe trotuarul din fata sa niste tepuse metalice pentru ca oamenii strazii sa nu mai indrazneasca sa doarma acolo. Masura aceasta a fost catalogata drept inumana de mai multe organizatii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )