Libnet.ro
UNICEF

20:45

MAREA BRITANIE: Romanul care ar fi amenintat cu decapitarea unor eleve de la o scoala militara, arestat

România Liberă România Liberă,
MAREA BRITANIE: Romanul care ar fi amenintat cu decapitarea unor eleve de la o scoala militara, arestat

Cotidianul britanic The Guardian sustine ca romanul care era dat in urmarire pentru ca ar fi amenintat cu decapitarea doua eleve ale unei scoli militare britanice a fost arestat la revenirea in Marea Britanie. continuă pe România Liberă

Cati bani trebuie sa ai ca sa poti sa pleci la munca in Marea Britanie

Romanii care pleaca sa munceasca in Marea Britanie ar trebui sa aiba cel putin 1. 600 de lire pentru cheltuielile de baza din primele doua luni si sa fie atenti in ce conditii lucreaza, pentru ca munca la negru poate fi sanctionata cu pana la 20. 000 de lire.

Marea Britanie: Un roman cautat pentru ca amenintase cu decapitarea doua eleve de la o scoala militara a fost arestat

Un roman care era dat in urmarire pentru ca ar fi amenintat cu decapitarea doua eleve ale unei scoli militare britanice a fost arestat la revenirea in Marea Britanie, a fost inculpat si va fi prezentat in instanta luni.

Un roman cautat pentru ca amenintase cu decapitarea doua eleve de la o scoala militara britanica a fost arestat

Un roman care era dat in urmarire pentru ca ar fi amenintat cu decapitarea doua eleve ale unei scoli militare britanice a fost arestat la revenirea in Marea Britanie. El a fost inculpat si va fi prezentat in.

Romanii care pleaca sa munceasca in Marea Britanie ar trebui sa aiba cel putin 1.600 de lire

Romanii care pleaca sa munceasca in Marea Britanie ar trebui sa aiba cel putin 1. 600 de lire pentru cheltuielile de baza din primele doua luni si sa fie atenti in ce conditii lucreaza, pentru ca munca la negru poate fi sanctionata cu pana la 20. 000 de.

Ce vor englezii de la romanii care merg in Marea Britanie

Paul Brummell, ambasadorul Regatului Unit la Bucuresti, sustine, ca romanii sunt bine veniti in Marea Britanie si vrea ca romanii care merg acolo sa fie suficient de pregatiti pentru aceasta experienta pentru ca englezii nu vor sa vada oameni fara adapost pe strazile Londrei.

Rectorul Universitatii Essex dupa scandalul provocat de difuzarea unui documentar umilitor pentru romanii din Marea Britanie: Studentii romani sunt o parte unica a familiei noastre internationale

Rectorul Universitatii Essex din Marea Britanie, Anthony Forster, a reactionat dupa aparitia documentarului The Romanians Are Coming n. red. Vin romanii), difuzat de Channel 4, care a fost descris ca fiind umilitor de catre comunitatea romanilor din Bristol. Intr-o postare aparuta pe pagina universitatii rectorul scrie ca romanii sunt unii dintre cei mai muncitori studenti ai Universitatii si ca acestia contribuie activ pentru a ne imbogati viata in cat mai multe moduri cu putinta.

Marea Britanie: Ambasadorul Ion Jinga critica documentarul Channel 4 despre imigrantii romani

Ambasadorul Romaniei la Londra, Ion Jinga, a apreciat modul in care au fost prezentati romanii din Marea Britanie in documentarul Channel 4 ca fiind incorect si discriminatoriu, informeaza Mediafax.

Criza din Ucraina: SUA si Marea Britanie iau in considerare sanctiuni suplimentare impotriva Rusiei

Statele Unite si Marea Britanie iau in considerare adoptarea de sanctiuni suplimentare impotriva Rusiei, al carei comportament in criza din Ucraina este considerat extrem de las, a anuntat sambata, la Londra, secretarul de Stat american John Kerry, potrivit AFP.

Romanii din Marea Britanie reactioneaza dupa difuzarea documentarului Vin romanii!: Protest impotriva Channel 4

Romanii din Marea Britanie sunt asteptati pe 22 februarie de la ora 15. 00 in fata sediul Channel 4,SW1P 2TX, 124 Horseferry Road, pentru a protesta in liniste impotriva modului in careChannel.

Parlamentul britanic critica dur UE si Marea Britanie pentru reactia fata de Rusia: Somnambulism, lipsa de capacitate analitica

Comisia parlamentara britanica precizeaza intr-un raport ca UE si Marea Britanie au dat dovada de somnambulism in criza ucraineana, au esuat in gestionarea situatiei si nu au inteles natura.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )