Libnet.ro
UNICEF

07:30

Marea Britanie: O tanara de 22 de ani a murit intr-un act de canibalism, intr-un hotel

B1 B1,
Marea Britanie: O tanara de 22 de ani a murit intr-un act de canibalism, intr-un hotel

O tanara de 22 de ani a fost ucisa intr-un act de canibalism, intr-un hotel britanic din localitatea Argoed, informeaza BBC. Presupusul sau agresor a decedat dupa ce a fost atacat de politie cu ajutorul. continuă pe B1

CANIBALISM in Marea Britanie: Doua persoane au murit

O femeie din Marea Britanie a fost ucisa intr-un act de canibalism. Presupusul sau agresor a murit dupa ce politia l-a atacat cu un pistol de electrosocuri intr-un hotel.

Un tanar de 21 de ani a murit intr-un accident de circulatie, cauzat de un caine

Un tanar de doar 21 de ani si-a pierdut viata joi la pranz in urma unui accident de circulatie petrecut intre localitatile Feldru si Nepos. Soferul unei autoutilitare a luat in plin autoturismul in care se afla tanarul dupa ce a incercat sa evite un caine si a pierdut controlul volanului.

O tanara de 17 ani a nascut intr-un sant de la marginea drumului. Bebelusul a murit la doua ore dupa nastere

Tragedia s-a produs in comuna ieseana Vladeni. Tanara de 17 ani a intrat in travaliu si a pornit pe jos spre centrul medical de permanenta din localitate.

MAREA BRITANIE: Banii dati unei cersetoare din Romania de catre liderul opozitiei naste controverse in Regat

Rebeca S. a fost filmata in timp ce ii cerea bani, saptamana trecuta, in orasul Manchester, lui Ed Miliband, liderul Partidului Laburist, principala formatiune a opozitiei britanice. Daily Mail a relatat ca Rebeca S. are 14 ani si a venit in Marea Britanie din Romania, acum doi ani. Fata nu merge la scoala, ocupandu-se cu cersetoria.

Doua persoane au murit in urma unui act de canibalism in Marea Britanie - BBC

O femeie a fost ucisa intr-un act de canibalism, iar presupusul sau agresor a decedat dupa ce a fost atacat de politie cu ajutorul unui pistol cu electrosocuri de tip Taser, intr-un hotel britanic, a anuntat joi BBC.

Scolile din Marea Britanie cauta elevi romani

In 22 noiembrie, copiii si tinerii care vor sa studieze in Marea Britanie pot participa la un targ educational organizat la British Council.

Marea Britanie va plati datoria suplimentara la bugetul UE in doua transe

Marea Britanie a inregistrat un real succes, obtinand vineri acordul partenerilor sai europeni pentru amanarea pana la 1 septembrie 2015 a platii suplimentului de 2,1 miliarde de euro pe care trebuie sa-l verse la bugetul UE, a anuntat ministrul de finante George Osborne, relateaza AFP si Reuters.

Gigantii bancari din SUA, Marea Britanie si Elvetia ar putea plati 1,58 de miliarde de dolari pentru manipularea pietei valutare

Autoritatile din Statele Unite ale Americii si Marea Britanie ar putea amenda cu suma totala de 1,58 miliarde de dolari un numar de sapte mari banci, in urma unei investigatii pentru manipularea pietei valutare, scrie The Wall Street Journal.

Sapte banci mari din SUA, Marea Britanie si Elvetia, susceptibile de amenzi de 1,58 mld. dolari

Sapte banci mari, investigate pentru manipularea pietei valutare, ar putea fi amendate de autoritatile din Statele Unite si Marea Britanie cu suma totala de 1,58 miliarde de dolari, in urma unei intelegeri care va fi semnata in maximum doua saptamani,.

Vanzarile Dacia in Marea Britanie au crescut cu circa 60%

Vanzarile de masini noi in Marea Britanie au crescut in primele zece luni ale anului cu 9,51%, fiind pentru prima data din 2007 cand s-au livrat peste doua milioane de vehicule 2. 910 unitati), si tot in.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )