Libnet.ro
UNICEF

01:06

MARELE SECRET al lui Cristi Borcea. Cum si-a modificat infatisarea: A facut injectii cu HORMONI si a luat pastile cu pumnul!

B1 B1,
MARELE SECRET al lui Cristi Borcea. Cum si-a modificat infatisarea: A facut injectii cu HORMONI si a luat pastile cu pumnul!

Cristi Borcea, 49 de ani, a uimit pe toata lumea cu infatisarea sa in momentul eliberarii din Penitenciar. Fostul sef al lui Dinamo a aparut mult mai tanar decat a intrat la inchisoare! Secretul. continuă pe B1

Fosta sotie a lui Cristi Borcea cheltuie sute de mii de dolari, in SUA. si alte arogante scumpe

Alina Vidican, fosta sotie a lui Cristi Borcea, cheltuie sute de mii de dolari, in SUA, unde este situata de ceva vreme. Blondina a trecut peste trauma divortului si se rasfata zi de zi. Fosta sotie a lui Cristi Borcea cheltuie sute de mii de dolari, in SUA Cristi Borcea si Alina Vidican s-au casatorit .

Adevarul despre relatia lui CRISTI BORCEA: O iubeste ca un nebun! VALENTINA PELINEL a aflat totul despre COPIL (GALERIE FOTO)

Cunoscutul jurnalist Cristi Brancu a vorbit recent despre relatia spumoasa dintre Cristi Borcea si Valentina Pelinel. Acesta a dezvaluit ca desi controversatul om de afaceri este cunoscut pentru multiplele sale.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )