Libnet.ro
UNICEF

09:00

Marian Dragulescu, multumit de amanarea Jocurilor Olimpice: As fi ajuns nepregatit

Hotnews Hotnews,
 Marian Dragulescu, multumit de amanarea Jocurilor Olimpice: As fi ajuns nepregatit

Gimnastul Marian Dragulescu, unul dintre sportivii romani calificati la Jocurile Olimpice, s-a declarat multumit de amanarea evenimentului de la Tokyo pentru 2021. Sportivul de 39 de ani a precizat ca ar fi ajuns nepregatit, din cauza ca nu se poate antrena intr-o sala de gimnastica in aceasta perioada. continuă pe Hotnews

Ce crede Novak Djokovic despre amanarea Jocurilor Olimpice

Tenismanul sarb Novak Djokovic, numarul unu mondial, regreta amanarea Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

Naomi Osaka, despre amanarea Jocurilor Olimpice: Vom reveni mai puternici ca niciodata

Naomi Osaka fost numar 1 WTA), una dintre vedetele japoneze propuse pentru promovarea Jocurilor Olimpice de la Tokyo, si-a aratat sustinerea fata de decizia de amanare cu un an a evenimentului, printr-un mesaj pe Twitter. Vom reveni mai puternici ca niciodata in 2021, a spus nipona.

Opinia specialistului dupa amanarea Jocurilor Olimpice: Fotbalul e mult mai afectat!

Psihologul sportiv Andreas Hniatiuc a comparat situatia in care se afla fotbalul si sporturile olimpice in acest moment, in conditiile in care atat Euro 2020, cat si Tokyo 2020 au fost amanate pentru 2021.

Amanarea JO, motiv de a transmite felicitari

Amanarea unei competitii majore, alta data un motiv de mare rusine pentru organizatori, a devenit acum motiv de felicitari. Directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) a multumit premierului japonez si Comitetului International Olimpic CIO) pentru sacrificiul pe care au acceptat sa-l faca prin amanarea Jocurilor Olimpice de vara de la Tokyo din cauza pandemiei de coronavirus.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )