Libnet.ro
UNICEF

22:31

Marian Munteanu: Am fost abordat de servicii, dar nu pe un canal oficial

România Liberă România Liberă,
Marian Munteanu: Am fost abordat de servicii, dar nu pe un canal oficial

Marian Munteanu, candidatul PNL la primaria Capitalei, a facut miercuri seara, la Antenei 3, o serie de precizari privind candidatura sa la Primaria Capitalei. Munteanu a respins acuzatiile de colaborare cu fostul sef al SRI, Virgil Magureanu, reiterand explicatia ca nu a mai ajuns sa candideze si ca Magureanu nu l-a sprijinit atunci ci isi dorea doar sprijinul unei aliante politice. continuă pe România Liberă

FOTO+VIDEO. Cine este Marian Munteanu

Marian Munteanu a fost desemnat marti candidatul PNL la alegerile pentru Primaria Capitalei, dupa anuntul spectaculos facut de Ludovic Orban de retragere din cursa, in urma audierii la DNA, care a dispus cercetarea sa penala sub control judiciar.

Marian Munteanu, despre Marian Munteanu

Pe Marian Munteanu l-am cunoscut in 2007. Un om sociabil, cult, deschis dialogului. Ucenicul lui P. Tutea asa cum ii place sa se caracterizeze. L-am invitat la o discutie cu elevii mei de atunci despre Marian Munteanu.

Cum a explicat Marian Munteanu asocierea cu Virgil Magureanu

Dupa evenimentele din 1990, Marian Munteanu a revenit in prim-planul politicii in anul 2000, cand a fost propus candidat la presedintie din partea PNR, partid condus de Virgil Magureanu, fostul director al SRI. Pana la urma, Munteanu n-a mai intrat in cursa prezidentiala. Iata cum explica Munteanu acel episod.

Candidatura lui Marian Munteanu, validata de conducerea PNL

Biroul Politic National al PNL a validat marti candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei, potrivit unor surse politice citate de Agerpres. Munteanu a fost validat cu o singura abtinere. El a fost propus candidat de Comisia de unificare a PNL, care s-a intrunit marti.

Cum explica Marian Munteanu relatia sa cu Virgil Magureanu

Proaspatul candidat al PNL pentru Primaria Capitalei a dat explicatii privind relatia sa cu fostul sef al SRI Virgil Magureanu. in anul 2000, Marian Munteanu a fost desemnat candidat la presedintie de.

Candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei a fost validata in unanimitate in Biroul Politic National al PNL (VIDEO)

Candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Generala a Capitalei a fost validata marti seara in sedinta Biroului Politic National al PNL, intrunind votul unanim al membrilor acestei.

Dosar de politician: Afacerile lui Marian Munteanu cu rusofilul Badescu (VIDEO)

Silviu Manastire a vorbit miercuri, la Dosar de politician, despre Marian Munteanu, candidatul PNL la Primaria Capitalei. Numele sau este Munteanu Marian Teofan Dragos si este nascut in 19.

Subiectiv: Este Marian Munteanu reprezentantul societatii civile?

Razvan Dumitrescu si Razvan Savaliuc au comentat, marti, la Subiectiv candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Bucuresti. Marian Munteanu se vede drept un reprezentant al societatii civile,.

Cristian Busoi il sustine pe Marian Munteanu, candidatul din partea PNL la Primaria Capitalei

Prim-vicepresedintele PNL Cristian Busoi a anuntat ca sustine candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei din partea PNL. Cu Marian Munteanu candidat, PNL arata clar ca face ceea ce societatea.

Analiza. in ce masura reseteaza Marian Munteanu lupta pentru Capitala. PNL aminteste de Radu Campeanu, cand l-a propus pe Regele Mihai la Presedintie

Candidatul PNL la Primaria Capitalei ramane stindardul luptei anticomuniste din 1990. insa flacara aprinsa atunci la Universitate s-a stins treptat, iar Marian Munteanu nu mai poate fi considerat azi o emanatie credibila a societatii civile, sustin analistii. Privit strict din unghi politic, Munteanu e ca apa sfintita: atrage voturi din zona nationalista, dar pierde electoratul traditional al PNL.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )