Libnet.ro
UNICEF

01:06

Marian Oprisan, despre evenimentele din '90: Fortele de ordine au intervenit natural; la violenta se raspunde cu violenta

Hotnews Hotnews,
 Marian Oprisan, despre evenimentele din

Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, sustine ca PSD nu trebuie sa isi ceara scuze pentru evenimentele din Piata Universitatii din 1990, adaugand ca modul in care fortele de ordine au actionat la acel moment a fost cat se poate de natural, intrucat la violenta se raspunde cu violenta. continuă pe Hotnews

Oprisan, despre Mineriada: in Piata Universitatii au fost victime colaterale. La violenta se raspunde cu violenta

Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat ca social-democratii nu trebuie sa-si ceara scuze pentru Piata Universitatii, miscarile de strada trebuind sa inceteze dupa alegerile din mai 1990, iar fortele de ordine au procedat corect, pentru ca la violenta se raspunde cu violenta.

Marian Oprisan, catre membrii PSD: Modificati aceasta blestemata lege a incompatibilitatilor!

Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a solicitat, duminica, la Congresul extraordinar al partidului, modificarea legii incompatibilitatilor alesilor locali, pe care a catalogat-o drept blestemata.

Oprisan nu da din mana sefia PSD Vrancea pentru un post de vicepresedinte

Marian Oprisan, presedintele PSD Vrancea, a declarat, vineri, ca nu va candida pentru functia de vicepresedinte al partidului deoarece, spune el, ca nu ii trebuie functia de vicepresedinte ca sa ii reprezint pe vranceni.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )