Libnet.ro
UNICEF

19:30

Marian Oprisan: Liviu Dragnea este victima propriilor decizii din partid si trebuie sa suporte lucruri nedrepte

Hotnews Hotnews,
 Marian Oprisan: Liviu Dragnea este victima propriilor decizii din partid si trebuie sa suporte lucruri nedrepte

Liviu Dragnea este victima propriilor decizii din partid si trebuie sa suporte lucruri nedrepte, avand in vedere decizia propusa la Consiliul National de conducerea partidului privind sanctionarea celor cu probleme in justitie, a afirmat Marian Oprisan, presedintele CJ Vrancea si vicepresedinte PSD. Cand eu am spus ca nu trebuie incalcate principii, pentru ca asa este normal intr-o tara democratica, unii colegi de ai mei nu au fost de acord si iata consecinta. Atunci cand incalci principii, trebuie sa accepti si lucruri nedrepte din acest punct de vedere, a spus Oprisan, luni, la sediul PSD. continuă pe Hotnews

Marian Oprisan considera ca Dragnea este victima propriilor decizii din PSD

Presedintele Consiliului Judetan Vrancea, Marian Oprisan, spune ca Liviu Dragnea este victima propriilor decizii din partid. Liderul PSD Vrancea se refera la modificarile statutului partidului care.

Secretarul general adjunct al PSD, despre condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumului: Noi eram convinsi 99% ca nu se poate da decat achitare

Sentinta in cazul dosarului Referendumul, cu precadere in cazul lui Liviu Dragnea, este surprinzatoare, potrivit secretarului general adjunct al PSD, Niculae Badalau. Este surprinzatoare. Noi eram.

Ce spune Marian Oprisan despre demisia lui Dragnea

Marian Oprisan a declarat, inainte de sedinta PSD, ca orice partid trebuie sa respecte principii si sa nu comita erori.

Marian Oprisan: Orice partid democratic si serios, asa cum este PSD, trebuie sa respecte principii si sa nu comita erori (VIDEO)

Marian Oprisan, ajuns luni la sediul PSD pentru sedinta, a spus ca orice partid trebuie sa respecte principii si sa nu comita erori, informeaza B1 TV. Orice partid democratic si serios, asa cum este PSD,.

Decizia in cazul unei eventuale demisii a lui Liviu Dragnea din conducerea PSD, amanata pentru miercuri. Dragnea: Mi-am depus mandatul, dar colegii resping ideea. Ma bucura sa vad ca am atata sustinere in partid

Liviu Dragnea si-a prezentat, luni, demisia din functia de presedinte executiv al PSD, in sedinta Biroului Permanent National, dar o decizie va fi luata miercuri de Comitetul Executiv National al partidului. Absolut toti colegii au respins aceasta idee si au decis, dupa o discutie intensa, sa duca aceasta decizie in Comitetul Executiv, miercuri, pentru ca trebuie sa fie toata tara. Eu am spus ca imi depun mandatul in BPN, am facut-o. Daca ei au spus ca vor sa duca mandatul in Comitetul Executiv, asa facem. Este o atitudine care ma bucura, sa vezi ca ai atata sustinere in partid. Sunt un om hotarat, decis, care nu ezita. Daca indemnarea oamenilor sa vina la vot este fapta de coruptie. eu cred ca nu, a declarat Liviu Dragnea, la iesirea de la sedinta BPN al PSD.

Liviu Dragnea: Daca indemnarea oamenilor sa vina la vot este fapta de coruptie, atunci condamnarea este dreapta

Liviu Dragnea a declarat, dupa sedinta PSD, ca singura lui vina, in dosarul Referendumului, este ca a indemnat oamenii sa mearga la vot.

Liviu Dragnea: Pentru mine demnitatea este mai importanta decat oricare functie. Poti si ca membru simplu sa ajuti partidul daca ai o oarecare experinta (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat, luni, ca pentru el este mai importanta demnitatea decat orice functie, informeaza B1 TV. Ajuns la sediul PSD, Dragnea a mai precizat ca poate ajuta partidul si ca un simplu membru. Le mul.

Liviu Dragnea, condamnat la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumului: Decizia nu este definitiva. Dragnea, la discutii cu Ponta dupa condamnare

40 Dupa decizia din dosarul referendumului, ministrul Dezvoltarii Regionale, Liviu Dragnea, a ajuns vineri dimineata la Palatul Victoria, unde se afla si premierul Victor Ponta, informeaza B1 TV: Chiar.

Olguta Vasilescu: Liviu Dragnea trebuie sustinut pentru ca nu a facut niciun fel de infractiune (VIDEO)

Liviu Dragnea trebuie sustinut pentru ca nu a facut niciun fel de infractiune, este de parere primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, vicepresedinte al PSD, informeaza B1 TV. Liviu Dragnea trebuie sustinut.

Mircea Geoana critica PSD: Liviu Dragnea, condamnat pentru fapte de coruptie, nu pentru ca a indemnat oamenii sa mearga la vot

Mircea Geoana a scris pe Facebook ca Liviu Dragnea are o condamnare penala si din acest motiv trebuie sa plece din viata politica din Romania, iar sceneta ieftina pusa in scena de Ponta si Dragnea este umilitoare pentru membrii si votantii PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )