Libnet.ro
UNICEF

09:30

Liviu Dragnea: Daca indemnarea oamenilor sa vina la vot este fapta de coruptie, atunci condamnarea este dreapta

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea: Daca indemnarea oamenilor sa vina la vot este fapta de coruptie, atunci condamnarea este dreapta

Liviu Dragnea a declarat, dupa sedinta PSD, ca singura lui vina, in dosarul Referendumului, este ca a indemnat oamenii sa mearga la vot. continuă pe România Liberă

Decizia in cazul unei eventuale demisii a lui Liviu Dragnea din conducerea PSD, amanata pentru miercuri. Dragnea: Mi-am depus mandatul, dar colegii resping ideea. Ma bucura sa vad ca am atata sustinere in partid

Liviu Dragnea si-a prezentat, luni, demisia din functia de presedinte executiv al PSD, in sedinta Biroului Permanent National, dar o decizie va fi luata miercuri de Comitetul Executiv National al partidului. Absolut toti colegii au respins aceasta idee si au decis, dupa o discutie intensa, sa duca aceasta decizie in Comitetul Executiv, miercuri, pentru ca trebuie sa fie toata tara. Eu am spus ca imi depun mandatul in BPN, am facut-o. Daca ei au spus ca vor sa duca mandatul in Comitetul Executiv, asa facem. Este o atitudine care ma bucura, sa vezi ca ai atata sustinere in partid. Sunt un om hotarat, decis, care nu ezita. Daca indemnarea oamenilor sa vina la vot este fapta de coruptie. eu cred ca nu, a declarat Liviu Dragnea, la iesirea de la sedinta BPN al PSD.

Liviu Dragnea si-a dat demisia din Guvern

ACTUALIZARE 14:27 Ponta: Toate scrutinele trebuie sa aiba alt specific daca indemnarea la vot este fapta penala Toate scrutinele de vot de orice tip din Romania trebuie sa aiba un alt specific daca si in viitor se va considera ca este comisa o fapta penala prin indemnarea oamenilor sa vina la vot, iar aceasta problema trebuie rezolvata, a afirmat liderul PSD, premierul Victor Ponta. * Ponta: Noul ministru al Dezvoltarii si Administratiei Publice, nominalizat dupa discutii cu Iohannis.

Victor Ponta: Daca indemnarea la vot este fapta penala, toate scrutinele trebuie sa aiba un alt specific

Toate scrutinele de vot de orice tip din Romania trebuie sa aiba un alt specific daca si in viitor se va considera ca este comisa o fapta penala prin indemnarea oamenilor sa vina la vot si aceasta.

Mircea Geoana critica PSD: Liviu Dragnea, condamnat pentru fapte de coruptie, nu pentru ca a indemnat oamenii sa mearga la vot

Mircea Geoana a scris pe Facebook ca Liviu Dragnea are o condamnare penala si din acest motiv trebuie sa plece din viata politica din Romania, iar sceneta ieftina pusa in scena de Ponta si Dragnea este umilitoare pentru membrii si votantii PSD.

Liviu Dragnea: Pentru mine demnitatea este mai importanta decat oricare functie. Poti si ca membru simplu sa ajuti partidul daca ai o oarecare experinta (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat, luni, ca pentru el este mai importanta demnitatea decat orice functie, informeaza B1 TV. Ajuns la sediul PSD, Dragnea a mai precizat ca poate ajuta partidul si ca un simplu membru. Le mul.

PSD rescrie sentinta lui Liviu Dragnea

Liderii PSD, in frunte cu Victor Ponta, sustin ca Liviu Dragnea a fost condamnat pentru ca a indemnat lumea sa iasa la vot. Decizia instantei spune cu totul altceva.

Liviu Dragnea urmeaza sa demisioneze luni din conducerea PSD: Pentru mine demnitatea e mai importanta decat orice functie

Ministrul demisionar al Dezvoltarii, Liviu Dragnea, urmeaza sa demisioneze luni si din functia de presedinte executiv al PSD. Dragnea a declarat luni dimineata, la sosirea la sedinta conducerii PSD, ca Pentru mine demnitatea e mai importanta decat orice functie. Poti si ca membru simplu sa ajuti partidul, daca ai oarecare experienta. Intrebat de jurnalisti daca a discutat cu premierul Victor Ponta despre numele inlocuitorului sau la Ministerul Dezvoltarii, Dragnea a raspuns da, fara a da alte detalii.

PSD decide soarta lui Dragnea. Fostul ministru: Pentru mine, demnitatea este mai importanta decat oricare functie

Liviu Dragnea, condamnat la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumul, a ajuns la sediul PSD unde se tine sedinta in care se decide daca isi va da demisia din functia de presedinte executiv al PSD.

Liviu Dragnea: Demisia mea din functia de presedinte executiv al PSD poate sa puna partidul intr-o situatie delicata

Liviu Dragnea a declarat duminica, la Antena 3, ca demisia sa din functia de presedinte executiv al Partidului Social Democrat PSD) poate sa puna partidul intr-o situatie delicata intr-un an preelectoral, cand trebuie pregatit pentru alegerile locale de anul viitor. UPDATE - Ponta: Partidul nu sunt eu, conducerea PSD va decide daca Dragnea ramane presedinte executiv.

Ce spune Liviu Dragnea despre un eventual recurs, in dosarul Referendumului

Ministrul demisionar Liviu Dragnea, condamnat la un an inchisoare cu suspendare, in dosarul Referendumului, a afirmat ca se va intalni cu avocatul sau pentru a stabili daca va depune recurs la decizia instantei, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )