Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marian Vanghelie, despre noaptea alegerilor din 2009: Stabileau functionarea statului de drept, cine este raul statului, cine trebuie arestat, cine trebuie sprijinit(VIDEO)

B1 B1,
Marian Vanghelie, despre noaptea alegerilor din 2009: Stabileau functionarea statului de drept, cine este raul statului, cine trebuie arestat, cine trebuie sprijinit(VIDEO)

Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie a declarat luni, in cadrul emisiunii Talk B1, referindu-se la audierile din comisia de ancheta a alegerilor din 2009, ca cei despre care se spune ca. continuă pe B1

ANCHETA alegerilor din 2009: Avem confirmarea ca Laura Kovesi a fost la Oprea

Presedintele Comisiei de ancheta a alegerilor din 2009, senatorul PSD Mihai Fifor, a declarat, luni, ca exista deja confirmarea ca Laura Codruta Kovesi a participat la intalnirea care s-a tinut acasa.

Fostul director SRI George Maior audiat in comisia parlamentara de anchetare a alegerilor din 2009: Ce a spus acesta despre seara turului 2 al scrutinului prezidential (VIDEO)

Fostul director al SRI, George Maior, actualul ambasador al Romaniei in Statele Unite, este audiat luni dimineata in comisia de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009. Dupa acesta vor fi.

Mihai Fifor, presedintele comisiei care ancheteaza alegerile prezidentiale din 2009: Eu cred ca avem confirmarea ca sefa DNA a fost acasa la Gabriel Oprea

Presedintele Comisiei de ancheta a alegerilor din 2009, senatorul PSD Mihai Fifor, a afirmat, luni, ca exista o confirmare ca procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a intalnirea care s-a tinut acasa la Gabriel Oprea, in seara alegerilor prezidentiale din 2009.

Ce spun oficialii europeni despre rezultatele alegerilor din Marea Britanie

Comisia Europeana digera greu rezultatul alegerilor legislative anticipate din Marea Britanie, in conditiile in care negocierile asupra iesirii acestei tari din Uniunea Europeana UE) ar trebui sa inceapa peste zece zile.

George Maior, in fata comisiei de ancheta a alegerilor prezindetiale din 2009: Am fost acasa la Oprea la un eveniment privat/ A fost si este o relatie de prietenie

Ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior a recunoscut, luni, in fata Comisiei de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, ca a fost in seara scrutinului la Gabriel Oprea acasa, la un eveniment privat si ca intre el si fostul ministru de interne exista o relatie de prietenie.

George Maior va fi audiat in comisia de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009

Fostul director al SRI George Maior, actualul ambasador al Romaniei in Statele Unite, este audiat astazi in comisia de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009, alaturi de fostul presedinte al Institutului National de Statistica, potrivit unor surse din presa.

George Maior va fi audiat in comisia de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009

Fostul director al SRI George Maior, actualul ambasador al Romaniei in Statele Unite, este audiat luni in comisia de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009, alaturi de fostul presedinte al.

George Maior, audiat luni in comisia de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009

Fostul director al SRI, George Maior, actualul ambasador al Romaniei in Statele Unite, este audiat luni in comisia de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009, alaturi de fostul presedinte al Institutului National de Statistica.

George Maior, despre prezenta la comisia privind alegerile din 2009:Este un lucru firesc sa te prezinti in fata Parlamentului. Chiar astept cu placere aceste audieri

Ambasadorul Romaniei in Statele Unite ale Americii, George Maior, spune ca vizita presedintelui Klaus Iohannis in SUA nu are nicio legatura cu audierea sa la Comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, adaugand ca 'este firesc sa te prezinti in fata Parlamentului'.

Presedintele comisiei de ancheta privind prezidentialele din 2009 cauta o cale sa o aduca pe Kovesi la audieri: Cred ca avem confirmarea ca Laura Codruta Kovesi a fost la Oprea in seara scrutinului

Presedintele Comisiei de ancheta privind prezidentialele din 2009, Mihai Fifor, a afirmat, luni, ca este de parere ca exista deja o confirmare a faptului ca procurorul general al DNA, Laura Codruta Kovesi, a participat la intalnirea de la Gabriel Oprea din seara scrutinului, fara a explica de unde a venit aceasta confirmare, si a spus ca se cauta solutii pentru ca ea sa fie totusi chemata la audieri, relateaza News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )