Libnet.ro
UNICEF

11:45

Marian Vanghelie a fost retinut pentru 24 de ore de DNA: ii multumesc lui Ponta, Oprea si Ghita. Le doresc ce-mi doresc ei mie

B1 B1,
Marian Vanghelie a fost retinut pentru 24 de ore de DNA: ii multumesc lui Ponta, Oprea si Ghita. Le doresc ce-mi doresc ei mie

UPDATE: Vanghelie a declarat, joi seara, ca ii multumeste premierului Victor Ponta, deputatului Sebastian Ghita si vicepremierului Gabriel Oprea. ii multumesc lui Victor Ponta, Gabi Oprea si Sebastian. continuă pe B1

Marian Vanghelie a fost retinut pentru 24 de ore. Este suspectat ca a luat spagi de 90 de milioane de euro

15- Marian Vanghelie a fost retinut pentru 24 de ore. 15- Primarul Marian Vanghelie a fost dus la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiat. Vanghelie este suspectat ca a luat sp.

Vanghelie, suspectat de abuz in serviciu si luare de mita, retinut pentru 24 de ore. Alte patru persoane au fost retinute in acest caz

Marian Vanghelie, edilul Sectorului 5 al Capitalei, a fost luat in vizor de procurori, fiind suspectat ca incasa comisioane grase la contractele de la Primarie. Iubita lui, deputata Oana Mizil, este si ea suspectata de operatiuni de comert incompatibile cu functia. Dupa audieri la sediul DNA, procurorii au decis retinerea pentru 24 de ore primarului bucurestean, dar si a altor patru suspecti in acest caz.

Vanghelie, suspectat de abuz in serviciu si luare de mita, retinut pentru 24 de ore. Procurorii au decis o masura similara si pentru alte patru persoane

Marian Vanghelie, edilul Sectorului 5 al Capitalei, a fost luat in vizor de procurori, care il suspecteaza ca incasa comisioane grase la contractele de la Primarie. Iubita lui, deputata Oana Mizil, este si ea suspectata de operatiuni de comert incompatibile cu functia. Procurorii DNA au decis retinerea pentru 24 de ore primarului bucurestean, dar si a altor patru suspecti in acest dosar.

Marian Vanghelie si iubita sa, Oana Mizil, in tandem la DNA. Patru persoane au fost retinute pentru 24 de ore

Marian Vanghelie, edilul Sectorului 5 al Capitalei, a fost luat in vizor de procurori, care il suspecteaza ca incasa comisioane grase la contractele de la Primarie. Iubita lui, deputata Oana Mizil, este si ea suspectata de operatiuni de comert incompatibile cu functia. Ambii au dat cu subsemnatul la DNA. Patru persoane au fost retinute de autoritati, pentru 24 de ore, pana in prezent.

Georgica Cornu a fost retinut in dosarul de evaziune cu prejudiciu de 9 milioane de euro

Georgica Cornu, supranumit regele asfaltului din Banat, a fost retinut pentru 24 de ore, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani cu prejudicii de 9 milioane de euro. In acelasi caz au mai fost retinuti alti 14 suspecti.

Ion Cristoiu: Unii politicieni au procurorii DNA, iar altii procurorii Parchetului General. Astia se aresteaza unii pe altii!

Dupa ce Marian Vanghelie a fost retinut de DNA pentru 24 de ore pentru abuz in serviciu si luare de mita, jurnalistul Ion Cristoiu, intr-un articol pe blogul personal, a ajuns la concluzia ca politicienii, clasa.

Fostul director executiv al Tce 3 Brazi SRL, Radu Balau, a fost retinut

Procurorii DNA l-au retinut pentru 24 de ore pe Radu Balau, fost director executiv al Tce 3 Brazi SRL, acuzat de constituirea unui grup infractional organizat, obtinerea pe nedrept de fonduri europene si dare de mita.

Administratorul Silvornamental, retinut pentru fapte de coruptie

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Craiova l-au retinut, pentru 24 ore, pe administratorul S. Silvornamental S. ,Cristian Badea, intrucat este acuzat de folosire sau prezentare cu rea-credinta de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete, inselaciune, fals intelectual, fals in declaratii, informeaza un comunicat remis de DNA.

O femeie a fost gasita moarta in apropierea casei. Era legata cu o sfoara

O femeie de aproximativ 70 de ani a fost gasita moarta in localitatea Poienari, apartinatoare de comuna aradeana Halmagiu. Principalul suspect este sotul femeii, in varsta de 72 de ani, care a fost retinut pentru 24 de ore.

Un arhitect-sef din raionul Causeni a fost retinut pentru luare de mita

Un functionar din cadrul Consiliului raional Causeni a fost retinut in flagrant delict de ofiterii CNA si procurori. Arhitectul-sef este banuit de corupere pasiva.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )