Libnet.ro
UNICEF

05:45

Mariea Crasmaru, prima femeie care a facut turul lumii pe jos |ADRENALINA.RO

România Liberă România Liberă,
Mariea Crasmaru, prima femeie care a facut turul lumii pe jos |ADRENALINA.RO

Daca nu stiati, prima femeie care a facut turul lumii pe jos este o romanca, si numele ei este Mariea Crasmaru. Romanca in varsta de 66 de ani acum este detinatoarea recordului Guiness pentru cea mai lunga calatorie in jurul lumii fara intrerupere, pe jos 3 ani si 5 luni i-a luat sa parcurga 102 de tari si 7 continente, intre 1997 si 2001. continuă pe România Liberă

Mariea Crasmaru, prima femeie care a facut turul lumii pe jos |ADRENALLINA.RO

Daca nu stiati, prima femeie care a facut turul lumii pe jos este o romanca, si numele ei este Mariea Crasmaru. Romanca in varsta de 66 de ani acum este detinatoarea recordului Guiness pentru cea mai lunga calatorie in jurul lumii fara intrerupere, pe jos 3 ani si 5 luni i-a luat sa parcurga 102 de tari si 7 continente, intre 1997 si 2001.

Stirea care face iNCONJURUL LUMII! Din pacate, purtatorul de cuvant al Casei Regale a facut ANUNTUL! Este vorba chiar de Regina Elisabeta a II-A ...

Scandalurile cu iz fiscal nu o iarta nici pe Regina Elisabeta a II-a. Se pare ca suverana figureaza pe lista liderilor lumii care si-au ascuns banii in paradisurile fiscale. De departe, cel mai greu nume de.

FOTO O femeie care a aratat degetul mijlociu catre coloana oficiala a lui Trump, concediata

O femeie a care a ridicat degetul mijlociu catre coloana oficiala a lui Donald Trump a fost concediata, scrie Guardian. Juli Briskman mergea cu bicicleta in Virginia luna trecuta si a facut gestul - spune ea - ca reactie la politicile presedintelui american.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )