Libnet.ro
UNICEF

07:15

Marii miliardari ai lumii au devenit si mai bogati in timpul pandemiei. Cifrele bifate de Bezos, Zuckerberg si Musk

B1 B1,
Marii miliardari ai lumii au devenit si mai bogati in timpul pandemiei. Cifrele bifate de Bezos, Zuckerberg si Musk

Pandemia de coronavirus a reprezentat un bun prilej de lovituri financiare pentru marii miliardari ai lumii, Jeff Bezos, Elon Musksi Mark Zuckerberg. Averea lui Jeff Bezos a crescut in 2020 cu 63,6. continuă pe B1

Adrian Wiener, senatorul care a revenit ca medic in spitalul din Arad in timpul pandemiei de COVD-19, va fi candidatul USR la Primaria Arad

Adrian Wiener, senatorul care a revenit ca medic in spitalul din Arad, pe care l-a coordonat in timpul pandemiei de COVD-19, va candida din partea USR pentru functia de primar al Aradului. Adrian Wiener are 47 de ani, este medic si se afla la primul mandat de parlamentar, fiind ales in 2016 pe listele USR.

Luna de miere in timpul pandemiei! Unde a plecat Printesa Beatrice dupa nunta

Printesa Beatrice a facut o nunta restransa, in secret, pe fondul pandemiei de COVID-19. Nu a renuntat nici la luna de miere. Din pacate insa, din pricina restrictiilor de calatorie, ea si sotul ei nu au avut de ales din prea multe destinatii.

Studiu: Cum s-au schimbat obiceiurile de consum ale romanilor in timpul pandemiei

Un studiu realizat de o companie de consultanta arata ca obiceiurile de consum ale romanilor s-au schimbat in vremea pandemiei. Astfel,7 din 10 intervievati spun ca, mai nou, pun accent pe calitate atunci.

Schimbarea imensa din timpul pandemiei influenteaza direct cercetarea cutremurelor

Oamenii de stiinta spun ca lumea a stat, la propriu si figurat. Izolarea in casa de pe intreg globul a redus drastic activitatea umana. Ca rezultat direct, Pamantul se agita cu mult mai.

Relatia dintre copii si parinti in timpul pandemiei: stres, burnout si abuzuri. Sfaturiledirectorului Clinicii Universitare de Psihologie a UBB

Inchiderea gradinitelor si a scolilor in contextul pandemiei de COVID-19 a pus presiune pe parinti, care sufera de stres si burnout. Pe de alta parte, a crescut rata abuzului copiilor. Oana David, directorul Clinicii Universitare de Psihologie Babes-Bolyai Psy-Tech, da cateva sfaturi valoroase pentru parinti.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,257 seconds )