Libnet.ro
UNICEF

22:30

Marile banci avertizeaza: Risc de exod din Marea Britanie, in 2017

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marile banci avertizeaza: Risc de exod din Marea Britanie, in 2017

Bancile de top au avertizat, saptamana aceasta, ca ar putea incepe sa-si transfere angajatii din Marea Britanie, la inceputul anului viitor, daca nu se vor clarifica rapid aspectele legate de posibilitatea ca Regatul Unit sa-si pastreze accesul la piata unica europeana la momentul iesirii din UE Brexit), potrivit Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Vesti bune pentru tinerii romania: Marea Britanie continua sa acorde imprumuturi de studii si pentru anul academic 2017-2018

Guvernul din Marea Britanie a anuntat marti ca isi va continua politica de acordare a imprumuturilor de studii pentru cetatenii europeni si pentru anul academic 2017-2018.

Vesti bune pentru tinerii din Romania: Marea Britanie continua sa acorde imprumuturi de studii si pentru anul academic 2017-2018

Guvernul din Marea Britanie a anuntat marti ca isi va continua politica de acordare a imprumuturilor de studii pentru cetatenii europeni si pentru anul academic 2017-2018.

Marea Britanie vrea sa angajeze 1.000 de medici din strainatate, inclusiv din Romania. Ce conditii trebuie indeplinite

Cea mai mare firma de recrutare de doctori specializati in medicina generala din Marea Britanie intentioneaza sa angajeze pana la 1. 000 de medici in urmatorii patru ani, in special din Ro.

in Scotia ar putea avea loc un nou referendum privind independenta fata de Marea Britanie

Premierul scotian Nicola Sturgeon a precizat, joi, ca saptamana viitoare va anunta un nou plan pentru organizarea unui referendum, pe tema independentei fata de Marea Britanie.

VIDEO Reportaj BBC: Femei din Romania, fortate sa se prostitueze in Marea Britanie

BBC News a publicat, miercuri, un reportaj despre traficul de persoane in scopuri sexuale, caruia ii cad victime anual mii de femei in Marea Britanie.

Irlanda si Marea Britanie doresc securizarea frontierelor, dupa Brexit

Irlanda si Marea Britanie poarta discutii in privinta unui acord de securizare a frontierelor celor doua state, care sa fie implementat dupa iesirea statului britanic din Uniunea Europeana, a anuntat guvernul irlandez.

Franta cere autoritatilor britanice sa preia copiii refugiati care au rude in Marea Britanie

Ministrul francez de Interne Bernard Cazeneuve sustine ca Marea Britanie are datoria morala sa preia minorii din tabara pentru refugiati de la Calais care au rude in Regatul Unit.

Marile banci isi modifica in sens negativ estimarile pe termen lung pentru cursul monedei britanice

Lira stelina s-a depreciat ieri, pe pietele externe, pentru a patra zi la rand, din cauza temerilor legate de o iesire dura a Marii Britanii din Uniunea Europeana Brexit), ceea ce a determinat strategii valutari sa-si modifice in scadere estimarile pe termen lung pentru cursul acestei valute.

Unda de soc in Marea Britanie: Euro a depasit lira sterlina, la casele de schimb

Valoarea lirei sterline a scazut dramatic dupa ce in presa au aparut informatii potrivit careia iesirea Marii Britanii din UE ar costa Regatul 66 de miliarde de lire pe an, pierderi din taxe, scrie The Independent.

Marea Britanie reia vanzarea detinerii la Lloyds Banking

Guvernul britanic va relua vanzarea participatiei pe care o mai detine la Lloyds Banking Group Plc, care valoreaza 3,6 miliarde de lire sterline, dupa ce a amanat acest proces in urma deciziei tarii de a iesi din Uniunea Europeana.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )