Libnet.ro
UNICEF

18:30

Marina Almasan o numeste diva functionala, iar Radu Mazare o acuza de adulter! Cum reactioneaza Mihaela Radulescu?

ADPM ADPM,
Marina Almasan o numeste diva functionala, iar Radu Mazare o acuza de adulter! Cum reactioneaza Mihaela Radulescu?

Dupa ce in urma cu putin timp a fost ironizata de Marina Almasan, a venit randul primarului Radu Mazare sa iasa in public cu un atac dur la adresa Mihaelei Radulescu. Edilul Constantei a facut cateva dezvaluiri si acuzatii de adulter la adresa Mihaelei. Aceasta nu a stat cu mainile in san, ci i-a dat rapid replica lui Mazare. Continue reading . continuă pe ADPM

VIDEO Cum arata Parada Carelor Alegorice din perspectiva lui Radu Mazare

Mamaia de la inaltimea regelui Nabucodonosor intruchipat de Radu Mazare este si mai spectaculoasa. Mii de turisti l-au admirat pe edilul constantean sambata seara cand a traversat Mamaia in varful unui car alegoric. Adevarul are imaginile filmate chiar langa Mazare.

Radu Mazare, declaratii uimitoare despre Mihaela Radulescu: E o haimana

Primarul Radu Mazare a lansat acuzatii grave la adresa Mihaelei Radulescu. E o haimana, a prins-o Elan cu altul in casa, a rostit edilul Constantei intr-o emisiune tv. Mai mult decat atat a parasit.

Carnaval la Mamaia! In ce s-a costumat weekend-ul acesta primarul Radu Mazare?

Weekend-ul acesta, turistii si multimea de jurnalisti care au luat parte la celebrul carnaval care ia nastere ad-hoc saptamana de saptamana in statiunea Mamaia au avut ocazia de a-l vedea pe primarul Radu Mazare costumat in Nabucodonosor, regele Babilonului. Continue reading .

Carnaval babilonian la Mamaia: Radu Mazare, eclipsat chiar de fiul sau (VIDEO)

Explozie de distractie si culoare in Mamaia. Caravana carelor alegorice a facut din nou senzatie iar Radu Mazare, in rolul lui Nabucodonosor, imparatul Babilonului, a fost cel care a dat tonul distractiei. De.

Motivul supararii lui Radu Mazare pe Mihaela Radulescu: Mai multe terenuri din Constanta, puse sub sechestru de DNA

S-a aflat ce l-a facut pe Mazare sa lanseze jigniri fara precedent la adresa Mihaelei Radulescu. La mijloc ar fi niste terenuri care fac obiectul unui dosar deschis la DNA pe numele primarului de Constanta.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )