Libnet.ro
UNICEF

17:45

Marine Le Pen asteapta ca Guvernul Frantei sa se opuna clar aderarii Romaniei la Schengen

Adevărul Adevărul,
Marine Le Pen asteapta ca Guvernul Frantei sa se opuna clar aderarii Romaniei la Schengen

Marine Le Pen, presedintele formatiunii nationaliste franceze Frontul National FN), cere Guvernului Frantei sa se opuna eliminarii restrictiilor de calatorie pentru cetatenii romani si bulgari, inclusiv aderarii Romaniei si Bulgariei la Schengen, informeaza Mediafax. continuă pe Adevărul

Marine Le Pen asteapta ca Franta sa se opuna clar aderarii Romaniei la Schengen.

Marine Le Pen, presedintele formatiunii nationaliste franceze Frontul National FN), cere Guvernului Frantei sa se opuna eliminarii restrictiilor de calatorie pentru cetatenii romani si bulgari, inclusiv aderarii Romaniei si Bulgariei la Schengen, transmite Mediafax. Incepand din ianuarie 2014, Romania si Bulgaria vor fi membre cu drepturi depline ale Uniunii Europene. Fara a fi inca in Spatiul Schengen, circulatia romanilor si bulgarilor in UE, inclusiv a romilor, va fi mai facila decat pana .

Formatiunea FN solicita ca Guvernul Frantei sa se opuna aderarii Romaniei la Schengen

Presedintele formatiunii nationaliste franceze Frontul National FN), Marine Le Pen, solicita Guvernului Frantei sa se opuna eliminarii restrictiilor de calatorie pentru cetatenii romani si bulgari, inclusiv aderarii tarii noastre si Bulgariei la spatiul Schengen.

Liderul dreptei extreme din Franta, Marine Le Pen, cere autoritatilor franceze sa se opuna intrarii Romaniei si Bulgariei in Schengen

Presedintele partidului francez de extrema dreapta Frontul National FN), Marine Le Pen, a cerut joi tarii sale sa se opuna ridicarii restrictiilor de circulatie in UE pentru romani si bulgari, incepand cu 1 ianuarie 2014.

Marine Le Pen cere Guvernului Frantei sa se opuna aderarii Romaniei si Bulgariei la Schengen

Marine Le Pen, presedintele formatiunii nationaliste franceze Frontul National FN), cere Guvernului Frantei sa se opuna aderarii Romaniei si Bulgariei la Schengen. De asemenea, Le Pen cere guvernului francez.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )