Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marine Le Pen: Uniunea Europeana va muri intrucat oamenii nu o mai vor

B1 B1,
Marine Le Pen: Uniunea Europeana va muri intrucat oamenii nu o mai vor

Marine Le Pen a anuntat duminica, in cadrul unui miting electoral care a avut loc la Lille, in nordul Frantei, ca Uniunea Europeana va disparea fiindca sunt din ce in ce mai putini oameni care. continuă pe B1

Marine Le Pen, liderul Frontului National: Uniunea Europeana va muri, iar multiculturalismul va fi infrant

Candidata la presedintia Frantei, Marine Le Pen, a declarat la un miting politic ca Uniunea Europeana va disparea si a promis sa protejeze Franta de globalizare, intr-o incercare de a-si mobiliza electoratul cu patru saptamani inainte de primul tur al alegerilor, transmite Reuters.

Sa nu ne facem iluzii. Traian Basescu il contrazice pe Klaus Iohannis: Uniunea Europeana va avea tot mai multe viteze, doar ca se vor numi ritmuri diferite (VIDEO)

Traian Basescu explica sensul ascuns al declaratiei comune semnate de liderii europeni la Roma. Dupa ce presedintele Klaus Iohannis s-a laudat ca a obtinut de la liderii Uniunii Europene desfiintarea.

Marine Le Pen: UE va disparea, din cauza ca oamenii nu o mai doresc

Potrivit liderei Frontului National, Marine Le Pen, Uniunea Europeana va disparea si va fi inlocuita de o Europa a oamenilor. In cadrul unui miting desfasurat, duminica, la Lille, candidata la presedintia Frantei a afirmat ca UE va disparea din cauza ca oamenii nu o mai doresc, scrie Reuters.

Dacian Ciolos: Pentru mine, Europa nu este Bruxelles. Este un spatiu fara bariere pentru oamenii cu initiativa, pentru oamenii care vor sa construiasca in pace.

Despre Uniunea Europeana se vorbeste frecvent intr-un stil birocratic, cu un limbaj de lemn, ca si cum Europa ar insemna numai directive, proceduri, bani, achizitii, administratie, a scris sambata fostul premier Dacian Ciolos, cu ocazia aniversarii a 60 de ani de la semnarea tratatatului de la Roma, care a pus bazele comunitatii europene.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )