Libnet.ro
UNICEF

07:30

Sa nu ne facem iluzii. Traian Basescu il contrazice pe Klaus Iohannis: Uniunea Europeana va avea tot mai multe viteze, doar ca se vor numi ritmuri diferite (VIDEO)

B1 B1,
Sa nu ne facem iluzii. Traian Basescu il contrazice pe Klaus Iohannis: Uniunea Europeana va avea tot mai multe viteze, doar ca se vor numi ritmuri diferite (VIDEO)

Traian Basescu explica sensul ascuns al declaratiei comune semnate de liderii europeni la Roma. Dupa ce presedintele Klaus Iohannis s-a laudat ca a obtinut de la liderii Uniunii Europene desfiintarea. continuă pe B1

Traian Basescu, despre Declaratia de la Roma semnata de Klaus Iohannis: Categoric este riscant! Putini stiu care vor fi efectele acestei declaratii (VIDEO)

Traian Basescu a fost invitatul lui Silviu Manastire in editia de luni a emisiunii Dosar de Politician. Unul dintre principalele subiecte discutate a fost semnarea de catre presedintele Klaus.

Traian Basescu: Laura Codruta Kovesi ar fi o varianta competitiva pentru Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din 2019 (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat vineri, in cadrul emisiunii Talk B1, articolul publicat de jurnalistii de la Le Monde, in care au fost trecuti in revista nume importante.

Traian Basescu saluta decizia lui Iohannis de a-l numi ca prim-adjunct la SRI pe Razvan Ionescu: Un general tanar, fara legatura cu fosta Securitate

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca, prin numirea lui Razvan Ionescu in functia de prim-adjunct al directorului SRI, Klaus Iohannis i-a urmat exemplul, alegand un ofiter care n-a avut legatura cu fosta Securitate.

Codruta Kovesi poate fi o varianta competitiva pentru Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din 2019

Traian Basescu, liderul PMP, a comentat vineri seara, la B1 TV, articolul publicat de jurnalistii de la Le Monde, care au facut un top al politicienilor in crestere din Europa in care Laura Codruta Kovesi ocupa locul al patrulea, fostul presedinte spunand ca sefa DNA ar fi o varianta competitiva pentru Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din 2019.

Traian Basescu: Declaratia de la Roma a stabilit o Uniune Europeana cu mai multe viteze

Fostul presedinte Traian Basescu a scris duminica pe Facebook ca Declaratia de la Roma adoptata la Summit-ul aniversar al UE a stabilit, fara echivoc, o Uniune Europeana cu mai multe viteze, chiar daca vitezelor diferite li se spune ritmuri diferite .

Presedintele Klaus Iohannis va fi primit in audienta la Papa Francisc cu ocazia participarii la reuniunea Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis se deplaseaza in acest final de saptamana la Roma pentru a participa la reuniunea infomala a Consiliului European alaturi de ceilalti sefi de stat si guvern din Uniunea Eu.

Traian Basescu: Declaratia de la Roma a stabilit, fara echivoc, o Uniune Europeana cu mai multe viteze, chiar daca vitezelor diferite li se spune, de ieri, ritmuri diferite

Fostul presedinte Traian Basescu considera ca Declaratia de la Roma, adoptata la Summitul aniversar al UE, a stabilit, fara echivoc, o Uniune Europeana cu mai multe viteze. formularea ritmuri diferite fiind, potrivit fostului presedinte, un alt mod de a spune viteze diferite. In mesajul postat pe Facebook, Basescu precizeaza ca nucleul dur al UE, si anume Germania - Franta - Olanda, va da directia si ritmul viteza), in timp ce restul statelor membre vor fi libere s-o urmeze daca vor sau daca pot.

Traian Basescu o acuza pe Laura Codruta Kovesi: Ne serveste minciuni la fiecare evaluare pe care o arata DNA-ul. E un politician de viitor, cu conditia sa nu se constate incalcari ale legii in activitatea dansei

Liderul PMP, senatorul Traian Basescu, a declarat vineri seara ca Laura Codruta Kovesi ne serveste minciuni in cadrul evaluarilor publicate de DNA si a declarat, in acest context, ca ea ar putea activa si ca om politic, daca nu se vor constata ilegalitati in munca ei ca procuror-sef al DNA.

Traian Basescu, despre ferma de porci a fiului liderului PSD: Dragnea nu si-a dat seama ca aceasta tranzactie de fapt a devoalat ca Teldrum este al lui (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit vineri, in cadrul emisiunii Talk B1, despre controversele aparute dupa ce jurnalistii de la Hotnews ai dezvaluit ca fiul liderului PSD, Valentin.

Traian Basescu, despre noul prim-adjunct al directorului SRI: Eu sper ca acest general tanar va avea mult mai mult caracter decat a avut Florian Coldea si nu va da in boala puterii (VIDEO)

Traian Basescu a vorbit vineri, in cadrul emisiunii Talk B1, despre numirea in functia de prim adjunct a directorului Serviciului Roman de Informatii a generalului de brigada Razvan.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )