Libnet.ro
UNICEF

18:30

Marius Bostan, Ministerul Comunicatiilor: Nu am ales metoda de privatizare a Telekom. Vindem, dar nu la orice pret

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Marius Bostan, Ministerul Comunicatiilor: Nu am ales metoda de privatizare a Telekom. Vindem, dar nu la orice pret

Privatizarea Telekom Romania Communications fosta Romtelecom) va fi cel mai probabil amanata si in acest an, in conditiile in care Marius Bostan, noul ministru al comunicatiilor, spune ca inca asteapta cea mai buna solutie stabilita de comun acord cu. continuă pe Wall-Street Ro

Marius Bostan, ministrul Comunicatiilor: Nu e normal ca la Posta Romana sa cauti recomandate intr-un catastif. Anuntam data IPO-ului dupa ce vedem planul strategic

Listarea pe bursa a Postei Romane este solutia preferata de Marius Bostan, ministrul Ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale, care mentioneaza ca anul acesta va fi demarat procesul de privatizare. Bostan critica felul in care compania a.

Marius Bostan: Legea securitatii cibernetice, necesara pentru a combate atacurile din mediul virtual

Ministrul Comunicatiilor, Marius Bostan, a declarat, joi, ca este necesara adoptarea legii securitatii cibernetice pentru a creste capacitatea de raspuns la atacurile din mediul virtual, afirmand ca ministerul a tinut cont de observatiile CCR in.

BVB semneaza un protocol de colaborare cu Ministerul Comunicatiilor

Bursa de Valori Bucuresti BVB) semneaza vineri un protocol de colaborare cu Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale prin care cele doua institutii isi propun sa sprijine companiile din sectorul IT, respectiv companii mari, IMM-uri si start-up-uri, pentru a se finanta prin intermediul pietei de capital, potrivit unui comunicat al BVB.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )