Libnet.ro
UNICEF

16:30

Marius Budai, reactie privind situatia actuala a fetitei din Baia de Arama: Presedintele Iohannis nu m-a contactat

Antena3 Antena3,
Marius Budai, reactie privind situatia actuala a fetitei din Baia de Arama: Presedintele Iohannis nu m-a contactat

Marius Budai, ministrul Muncii a precizat ca presedintele Romaniei inca nu l-a contactat in problema stringenta a fetitei Sorina din Baia de Arama. Instanta va fi cea care se pronunta. Instanta poate. continuă pe Antena3

Budai: Avem un prim raport referitor la situatia fetitei din Baia de Arama

Ministrul Muncii, Marius Budai, a anuntat luni ca va prezenta premierului Viorica Dancila un prim ra.

MARIUS BUDAI: Asigur toti pensionarii ca vom trece legea pensiilor la Camera Deputatilor

Legea pensiilor va trece in Camera Deputatilor si, daca nu vom reusi un dialog onest cu colegii din Opozitie, pe argumente, nu pe declaratii politice, vom incerca un vot saptamana viitoare, a declarat, joi seara, ministrul Muncii, Marius Budai.

Marius Budai: Daca marti se da raport de adoptare pe legea pensiilor, e posibil ca miercuri sa se dea vot final in Camera

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat luni ca este posibil ca legea pensiilor sa fie votata miercuri de plenul Camerei Deputatilor, daca in cursul zilei de marti primeste raport de adoptare in comisia de.

Marius Budai: Ambasadorul Klemm m -a asigurat de toata colaborarea sa pentru a verifica starea copilului adoptat de familia din SUA

Ministrul Muncii, Marius Budai, a afirmat sambata ca a avut o discutie telefonica cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans Klemm, care l-a asigurat de toata colaborarea sa pentru a verifica.

Marius Budai: Vom face toate demersurile pentru a ne asigura ca fetita din Baia de Arama este bine, dupa trauma prin care a trecut

Ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai, spune ca institutia pe care o conduce va face toate demersurile legale si necesare pentru a se asigura ca fetita din Baia de Arama este cat se poate de.

Ministrul Sanatatii, reactie la cazul fetitei din Mehedinti: Ascultati-o si pe Sorina!

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a avut si ea o reactie intr-o postare pe Facebook, despre cazul fetitei din Mehedinti. Ascultati-o si pe micuta Sorina! Citesc cu stupoare si mahnire despre.

Radu Tudor, reactie in cazul fetitei din Baia de Arama: Foarte multi romani se regasesc in acest abuz

Jurnalistul Radu Tudor a facut marturisiri emotionate, luni seara, in cadrul emisiunii sale Punctul de intalnire, in ceea ce priveste cazul fetitei din Baia de Arama care a fost luata cu forta si.

Cazul fetitei din Baia de Arama. Sefa procuroarei care a intervenit pentru preluarea copilei: Imaginile sunt o manipulare

Prim-procurorul din Dolj ii ia apararea subalternei sale intr-un mod incredibil. Tena Tulitu sustine ca imaginile care au aparut in spatiul public sunt o manipulare, iar povestea luarii fetitei din familia.

Document exclusiv legat de cazul fetitei din Baia de Arama! Ce arata Judecatoria Craiova in mandatul de perchezitie

Berta Popescu a prezentat la Antena 3 documente importante legate de cazul fetitei din Baia de Arama care schimba tot parcursul dosarului si arata modul ilegal in care Sorina a fost luata in casa in care a.

Viorica Dancila anunta ancheta si sanctiuni, in cazul fetitei din Baia de Arama

Premierul Viorca Dancila anunta ancheta in cazul fetitei din Baia de Arama si sanctiuni pentru cei vinovati. Am cerut de urgenta o ancheta in cazul Sorinei, in conditii de calm si stricta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )