Libnet.ro
UNICEF

17:45

Marius Copil a abandonat n meciul cu Marin Cilici din primul tur de la US Open

Hotnews Hotnews,
 Marius Copil a abandonat n meciul cu Marin Cilici din primul tur de la US Open

Tenismanul Marius Copil, locul 82 ATP, a abandonat in meciul cu croatul Marin Cilici, locul 7 ATP, din primul tur de la US Open, potrivit News. ro. Copil a abandonat din cauza unor probleme la glezna, in setul trei, la scorul de 1-1. continuă pe Hotnews

US Open: Mihaela Buzarnescu s-a retras naintea meciului din primul tur

Jucatoarea de tenis Mihaela Buzarnescu, locul 21 WTA si cap de serie numarul 21, s-a retras de la US Open inaintea meciului din primul tur.

Simona Halep, dupa eliminarea din primul tur de la US Open: Asta este! A fost doar o zi proasta pentru mine. Nu am avut destula putere

Conferinta de presa de dupa infrangerea neasteptata din primul tur de la US Open, 2-6, 4-6 cu Kaia Kanepi, a gasit-o pe Simona destul de relaxata, pe alocuri zambitoare si acordandu-i adversarei sale tot creditul din lume pentru a doua victorie din cariera in fata unui lider mondial, relateaza Mediafax.

Dezastru pentru Simona Halep! A fost eliminata din primul tur la US OPEN! Ce se intampla cu prima pozitie din CLASAMENT

Simona Halep a fost eliminata inca din primul tur al turneului de la US Open de catre Kaiei Kanepi, locul 44 WTA. Estonianca a invins-o pe Halep cu scorul de 6-2, 6-4. in 2017, Halep a fost eliminata tot in.

US Open: Monica Niculescu si Ana Bogdan si-au aflat adversarele din primul tur

Monica Niculescu 61 WTA) si Ana Bogdan 74 WTA) si-au aflat adversarele din primul tur al US Open, dupa incheierea partidelor din calificari. Astfel, Niculescu o va infrunta pe jucatoarea israeliana de origine ucraineana Julia Glushko 162 WTA), in timp ce Bogdan o va intalni pe Marie Bouzkova Cehia, locul 171 WTA).

US Open: Sorana Crstea, Monica Niculescu, Mihaela Buzarnescu si Marius Copil vor evolua marti

Monica Niculescu, locul 62 WTA, si Julia Glushko din Israel, locul 162 WTA, venita din calificari, vor deschide ziua de marti, la ora 18. 00, pe terenul 6, cu intalnirea lor din turul I al US Open.

Gafa uriasa a comentatorilor la meciul Simonei Halep din primul tur de la US Open

Simona Halep a pierdut in primul tur la US Open, iar infrangerea favoritei numarul unu a lasat masca pe toata lumea.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )